sunnuntai 18. tammikuuta 2015

pikkarin treenilista

Pikan kanssa kisatessa ja treenatessa on viime aikoina tullut vahvasti esiin ne jutut, jotka ehdottomasti vaativat treeniä.

Lista on seuraava:
1) A, tietenkin.
2) takaakierto: Minä en luota, että Pika lähtisi taakse, joten saattelen sitä liikaa. Takaakierto vaatii ehdottomasti vahvistusta sekä minun että Pikan osalta.
3) hyppysuoralla irtoaminen edessä olevaan putkeen: Pika irtoilee kyllä hypyille, mutta putki ei vedä sitä samalla tavalla. Putkeen irtoamista pitää aivan ehdottomasti vahvistaa. Tänään Pika jäi melkein jalkoihini, kun se ei irronnut putkeen vaan kääntyi eteeni.

Siinä se. Nämä hommat kun saadaan kuntoon, ollaan jo tosi pitkällä. :)

Ja minä tarvitsen puolestani ehdottomasti treeniä seuraavassa asiassa:

Pikan jarruttaminen rytmillä: Tällä hetkellä rytmillä jarruttaminen vaikuttaa Pikaan kuin nelipyöräjarrutus jarrupoljin pohjaan painettuna. En osaa siis käyttää rytmijarrua oikein tai oikeissa paikoissa, joten tänäänkin sain Pikan kääntymään putkeen, johon en todellakaan ollut ajatellut sen kääntyvän.

Kepeille Pika hakeutui tänään tosi hienosti. Minä vain töksäytin vauhtini Noki-henkisesti ennen keppien loppua, joten Pika kääntyy minua kohti. Melkoinen sählärata, mutta onneksi tiedän, miten sähläystä aiheuttavia juttuja pystyy treenaamaan. :)
Tehtiin Katjan kanssa ohjaajanvaihdos ja pääsin juoksemaan myös Remppusen kanssa. Alussa tein Noki-ohjauksen ja oletin vähän turhan paljon - ja lisäksi oli vähän turhan kiire persjättöön putken jälkeen, kun osa mediohjaajista oli ollut lähellä saada koiran putkesta jaloilleen. Ennen keppejä Remu reagoi tosi hienosti rytmijarruun ja muilla osuuksilla pinkoo kuin pieni pöllösilmäinen aropupu. :) Varokaa kansalaiset, Remu on liekeissä! ;)

Ei kommentteja: