lauantai 17. tammikuuta 2015

HSKH:n kisat

Kisoihin ilmoittautuessa unohdin täysin, että lauantaihan on työpäivä.. Niinpä eka rata jäi väliin ja tultiin ihan hirveällä kiireellä vain toiselle. Kisat olivat minun onnekseni myöhässä, joten ehdin vetäistä hetken henkeä ja laskeutua lauantai- ja kisafiilikseen. :)

Rata oli oikeinkin mukava ja vauhdikas. Pituudelle kääntyminen tuntui aika haastavalta (tai ennemminkin pituudelta eteneminen vaivattomasti). Rataantutustumisessa myös kakkoselta kolmoselle siirtyminen tuntui kinkkiseltä, kun en oikein hahmottanut, miten rytmittäisin oman liikkumiseni. Vahvan pohdinnan jälkeen päädyin tekemään pituuden jälkeen persjätön, vaikka suuri riski oli, että Noki tulee pituudesta ohi. Vahvistin Nokin pituudelle tuloa odottamalla ihan hetken kolmoshypyn jälkeen ja näyttämällä vastakättä Nokille. (Se on joko oikeasti ohjaus, jolla saan Nokin itseäni kohti tai sitten se ei ole ja teen sen vain itseäni varten.. Oli niin tai näin, vastakättä tulee käytettyä Nokin kanssa monesti tuollaisissa tilanteissa, vaikken tiedä, onko sillä mitään merkitystä. :D )

Harmi kyllä huudan "NOKI!" kolmoshypyn kohdalla ja ohjaus on aika vauhdikas huitaisu. Rima putoaa. Keskityin niin miettimään vastakättä ja hetken odottamista ja kakkosen ja kolmosen välistä rytmiä, että häiritsevä NOKI vain karkasi suusta. Suunnittelin kyllä rataantutustumisessa antavani NOKI-huomiokäskyn,  mutta en tosiaankaan ajatellut, että "huudanpa, kun Noki on hypyn päällä!" ;)

Toinen huitaisuohjaus tulee keppien jälkeen, kun en rauhassa tee joko niistoa tai sylivekkiä vaan jotain siltä väliltä. Rima putoaa. Hyvällä vauhdilla kuitenkin maaliin asti.

PysäytysA:n kanssa täytyy taas alkaa tiukentaa linjaa. Noki ei tosiaankaan tullut oikealle pysähtymispaikalle tänään vaan vapautui ennen 2o2o:a. Rontti. No, itsepä olen sitä vapauttanut vauhdin ollessa päällä. Se on siis linjan tiukennuksen paikka. :)

Ei kommentteja: