tiistai 2. kesäkuuta 2015

viimeinen voitelu

Noki ja Kola pääsivät tänään Riinan käsiteltäväksi. Nokilla oli taas vähän jumia lapojen alueella ja lantiossa, mutta ei mitään hirveyksiä kuitenkaan. Viimeinen voitelu SM-kisoja varten on nyt siis tehty.

Kolan edellisestä fyssaroinnista on pieni ikuisuus. Lantion alue oli jumissa - kuten aina. Mutta eipä ollut aika haalistanut Kolan muistoja fyssaroinnista. Kippasin Kolan kyljelleen hoitopöydälle ja siitä eteenpäin Kola oli kasa löysää lihaa. Se nautti välillä silmät ummessa ja välillä silmät sirrillään käsittelystä. Se ei noussut hoitopöydältä edes siinä vaiheessa, kun Pika keksi, että hoitohuoneen ulkopuolella kulkee joku tyyppi, jonka liikkeistä kannattaa ilmoittaa karjumalla. Kola nosti kyllä päätään, mutta fyssarointi vei voiton.

Pikkari höpsötti ja töpsötti ja nuuskutti ja puuskutti ensimmäisen tunnin. Se oli mukana ihan vaan seuramiehenä ja halusi nähdä kaiken, kuulla kaiken ja haistaa kaikkea. Saa kyllä ensi kerralla jäädä autoon seuramieheilemään, kun nukkumaan rauhoittuminen tapahtui vasta siinä vaiheessa, kun Kolan jälkeen tuli Nokin vuoro. :D

Kola olisi hoitonsa jälkeen halunnut monin tavoin osoittaa Riinalle, että "tykkään sinusta". Se olisi halunnut änkeä ihan iholle ja päästä uudelleen koskettavaksi. Harmi kyllä oli Nokin vuoro. Kola kuitenkin osoitti suurta luottamusta jo pelkästään sillä, että se käpertyi nukkumaan hoitohuoneen lattialle eikä säpsähdellyt ihmisten liikkeiden tai äänten takia ollenkaan.

..ja on se Kola jokseenkin koominen otus, sillä hieronnan jäljiltä nyt tunteja hoidon jälkeenkin vielä se on oikea aurinkopoika. Se on rento ja vitsikäs, hyväntuulinen ukko.

Noki tanssi oman hoitonsa jälkeen helpotuspolkkaa, pomppi tasajalkaa itsensä ympäri, suukotti Kolaa, pyöri itsensä ympäri, vispasi häntää U-mutkalla möyrien ja pyöri ja pussaili. Se kyllä tanssi helpotustanssia jo Kolankin hoidon jälkeen, mutta oman hoitonsa jälkeen tanssi meinasi mennä lähes holtittomaksi. Nokin ajatukset kiemursivat villinä seuraavanlaisia ratoja: "Älä Kola suutu, älä Kola suutu! Noki älä hermostu, ihan rauha vaan Noki! Kola älä suutu, Kola rauhoitu! Noki selvisit siitä, Kola selvisi siitä, ei huolta ei hätää! Tanssitaan ja suukotellaan itsemme rauhallisiksi, ei hätää Kola, älä suutu!" ..ja samaan aikaan Kola seisoo rennon letkeänä ja elämäänsä tyytyväisenä paikallaan eikä ole vähääkään suuttunut tai hermostunut.

Kyllä nyt kelpaa isojen taas käytellä mureita lihaksiaan. :)

Ei kommentteja: