tiistai 8. syyskuuta 2015

treenikentällä

Uskaltauduin sittenkin jo tänään treenikentälle koirien kanssa! Aivan mahtavaa. Kerrassaan superia.

Eihän me mitään suuria tehty, mutta sen verran, että nyt sohvalla nukkuu reporankana raukean näköinen Noki, ja Pika ja Kolakin näyttävät seesteisiltä. Ja sohvan toisessa kulmassa konettaan nakuttaa tyytyväisenä kahvia hörppivä allekirjoittanut. :)

Noki oli ainakin viime viikolla jumissa kuin rautakanki, joten se pääsi perjantaina Riinan käsittelyyn, ja huomenna mennään itse asiassa uusintakäsittelyyn varmistamaan, että miten jumissa mahtaa olla vai onko. Tästä syystä Noki teki pelkkää 2o2o-treeniä ja revittelyt jätetään siihen hetkeen, kun kroppa on varmasti treenikunnossa. Mutta voi sitä onnen ja innon määrää. Fyysisesti ei tehty juuri mitään,  mutta henkinen töräytys syöksähti ilmiselvän vahvana Nokista ulos, sillä se läähätti kuin raskaan ratatreenin jälkeen. :D

Nyt hän on onnellinen. 
Pika teki keppejä - ja hyvin se nakuttikin niitä loppuun asti, vaikka minä otin vain pari askelta keppien suuntaisesti. Ainoa haasteen paikka oli, kun lähdin ottamaan askelia todella tiukkaa takaaleikkauslinjaa kiertääkseni keppien toiselle puolelle. Mutta toisella yrityksellä tämäkin onnistui pulmitta. :) Lisäksi tehtiin parit itsenäiset keinut.

Kola puolestaan suihki puomia edestakaisin kuin heikkopäinen.

Ihan hirmu hienosti koko sakki oli tönimättä minua. Ainoastaan Nokille jouduin kaksi kertaa ärähtämään, kun sen kuppi treenin alussa oli aivan kumollaan ja energia olisi pitänyt voida purkaa vaikkapa minun rintakehääni vasten BOJOINK!kailemiseen.

Tästä se kuulkaas lähtee. Käveleminen kun sujuu tänään jo huomattavasti paremmin kuin eilen. Jesssss.

Ei kommentteja: