tiistai 23. helmikuuta 2016

hintatarjous

Jos asuntoni nyt sattuu omistamaan ärsyttävä, rasittava ja ärsyyntyessään kohtalaisen vittumainen ämmä (allekirjoittanut), niin eihän siitä silloin tule yksinkertainen tilanne, kun Remontti Miehen remonttifirma pyytää 1000e enemmän seinien pohjatyöstä kuin mitä siitä muut vaikuttaisivat laskuttavan.

Kyllä. Olen istunut koneella ja googlettanut, kaivellut toteutuneiden remonttien hintoja ja saanut kilpailevan hintatarjouksen lahtelaiselta remppamieheltä. Matkakulukorvauksineenkin tuo tarjous alittaa aiemman tarjouksen reilusti yli 500 eurolla. Olen myös lähestynyt isännöitsijää näillä kilpailevilla hintatarjouksilla ja jo toteutuneiden remonttien hintatiedoilla.

Jos olet itse teettämässä remonttia, tai kotonasi on vesivahinko, ole rohkeasti yhteydessä minuun. Voin antaa Remontti Miehen yhteystiedot!

edit.
Kolmea tuntia yllä kirjoitettua myöhemmin sähköpostiini on tupsahtanut työntekijöitä välittävältä sivustolta puolen päivän aikaan jätettämääni "Tarjolla 3 seinän tapettien poisto ja pohjatyöt" -ilmoitukseen tarjous, joka on yli 1000e pienempi, kuin Remontti Miehen tarjous. On siinä hintahaitaria.

2 kommenttia:

Minna kirjoitti...

Maksatko sinä vai vakuutusyhtiö seinien laiton?

emilia kainulainen kirjoitti...

Jännityksellä odotan tämän hyvän kysymyksen selkiytymistä itsekin. Jos minä osallistun kustannuksiin millään tavalla, en ikimaailmassa suostu maksamaan 1000 euroa ylihintaa, vaan vaadin toisen henkilön tekemään kyseisen työn.