torstai 11. helmikuuta 2016

"no mutta nähdään sitten huomenna!"

Se olisikin ollut aika todennäköisyyksiä koetteleva juttu, jos minun sormella melko sattumanvaraisesti osoittelemani keittiökalusteet olisivat mahtuneet millilleen keittiööni. Mutta meinasi mennä käytännössä testattavaksi tuolla tyylillä toteutettu keittiön sisustaminen.

Kävin nimittäin keittiöfirmassa tarkoituksena suunnitella uusi kaapisto keittiöön. Kotonani mittaamassa käynyt myyjä ei ollut paikalla, joten hän oli delegoinut keittiöni kollegalleen. Keittiöohjelmaan ei oltu määritelty keittiölleni mitään syvyysmittaa, joten tehtiin vain summittainen "tää vois olla kiva" -tyyppinen alustava suunnitelma tietokoneelle omaa myyjääni varten, että voi sitten sen perusteella totuettaa oikean suunnitelman.

Joten olihan se yllätys, kun keittiöfirmasta tulee tarjous havainnekuvineen ja kuvissa ovat juuri täsmälleen ne minun ilman mitään mittailua osoittamani kalusteet.

..ja se ei sittne oikeastaan enää edes yllättänyt, että kun lähdin asiaa ihmettelemään, sain vastauksen "Mä tulen vielä uudestaan mittaamaan, niin mahtuu sitten ne kaapit varmasti sitten sinne keittiöön..."

No joo, kiva! Huomenna nähdään!

Tänään olen nukkunut 2 tunnin päiväunet syvässä koomatilassa. Ja kunhan tämä kulunut noin yhdeksän kuukauden polvi-vesivahinko-mitävittuaremonttimiehet -periodi on elämässäni ohi ja saan istua omassa kodissani ihan täysin rauhassa, ostan pullon punaviiniä ja vain hengitän. Ja nukun päiväunet.

Ei kommentteja: