keskiviikko 17. elokuuta 2011

kola ja muut liitelee

Katja oli tänään pois treeneistä, joten hetken mielijohteesta nappasin Kolankin autosta halliin mukaan. Ajattelin, että teen sen kanssa jotain pientä estetreeniä, mutta sitten tehtiinkin sellaista puuhaa, mikä näytti siltä, että Kolakin voisi pystyä tekemään.

Ja kyllä tosiaan kannatti ottaa. Kolan kanssa tekeminen oli hihityttävän hauskaa. Kola teki tyylilleen uskollisena TÄYSILLÄ. Ja mitä ilmeisemmin Kolan on paljon helpompi tehdä, kun tätä nykyä ohjaajallakin on vähän hajua, mitä haluaa. :) Tai sitten sillä vaan oli hyvä päivä. ;) Ihan sama, molemmilla oli huisin hauskaa.

Noki toimii niin eri tavalla, että ensin oli hankalaa jarrutella Nokia putken jälkeen, kun Kolan jarrupoljinta oli pitänyt polkea oikein urakalla ja ylitehostetusti. Nokin jarrupoljinta polkaisin ihan liikaa ja ihan liian tehostetusti, joten ensimmäisellä suorituksella Noki reagoi menemällä koko hypyn ohi. Jälkimmäisessä videossa käännös on himppusen liian pitkä, mutta eipä tule ainakaan jarruteltua liikaa sillä kertaa.

Ei kommentteja: