lauantai 14. marraskuuta 2015

keppejä ja puomia

Viikonloppuaamuksi aikainen treeniajankohta, ohjaajan orastava flunssa ja hallin sisälämpötila jossakin 25C huitteissa - mutta eipä se koiria haitannut. :) Aamutreenit Tean ja Mallun kanssa olivat nappisuoritus mustavalkoisille (Kola ei tällä kertaa päässyt pappa-aktivointijuttuja tekemään). Yhtään pidempiä treenejä ei olisi tarvittukaan, sillä hallissa oli todellakin kuuma. 30min ja 3 koiraa, joten suoritusten määrä pysyi niin alhaisena, että koirat eivät sulaneet lätäköksi.

Pika teki vinokeppejä sekä itsenäisesti edeten että vedättämällä. Vedättämällä sain Pikkarin panostamaan etenemiseen niin paljon, että se kauhoi kepit! :) :) Siis siirsi painon vain yhdelle etutassulle ja ponnisti sillä seuraavalle, jonka jälleen suoritti vain yhden etutassun askelella. Tätä lisää! :)

Noki puolestaan pääsi juoksemaan Tean kanssa puomia. Pulmattomasti sujui niin itsenäisesti loppuun tehty puomi kuin kisanomaisesti yhtä matkaa tehty nopea vapautuskin. Tällä kertaa Nokille ei tarvinnut selittää, että Tea ohjaa ja minä vain katselen. Noki vei pyynnöstä pallon Tealle ja taakseen katsomatta (ja pahaa meteliä pitäen) lähti treenaamaan.

Sunnuntaina värkkään puomin taas ihan matalaksi ja mennään Pikkarin kanssa hakemaan räyhämielialaa yhdistettynä hallittuun pysähtymiseen. Kun vain saisi kohta luvan hölkätä, niin pääsisi haastamaan Pikaa lisää puomilla pysähtymisessä.

Ei kommentteja: