keskiviikko 10. toukokuuta 2017

kivaaaaa

Papulta ropisevat hampaat suusta. Eilen putosi kolmas kulmuri. Jee. ūüėä

T√§n√§√§n oltiin treenaamassa neiti Harvahampaan kanssa. Tehtiin Iinan treeneiss√§ pussia ja rengasta. Pussia Papu ei ole aiemmin tehnyt, mutta ei se juuri hidastanut. Ensin pidettiin pussin suuta reilusti auki ja lopulta niin, ett√§ valo kajasti vain pikkuruisesta aukosta. Tehtiin my√∂s U-putki - pussi -yhdistelm√§√§. Papu pisteli menem√§√§n iloisena ja reippaana. Hihitytt√§v√§n t√§rke√§n√§ se istuu odottamaan, ett√§ sille osoitettaisiin suunta, johon seuraavaksi juostaan. ūüėÄ

Rengasta tehtiin niin, että Iina istui renkaan toisella puolella ja minä toisella. Papu kiersi renkaan kerran, mutta kun päästiin kehumaan ja palkkaamaan namilla oikeasta suorituksesta, se nakutteli renkaasta läpi uudelleen ja uudelleen. On siinä kyllä monta hyvää puolta, että pennun opettaa tarjoamaan tekemistä ja keksimään itse. Papu käytti päätään eikä toiminut sattumanvaraisesti sinkoillen. Fiksu pikku-Papu.

Papun kanssa ei ole mikään hoppu päästä tekemään "rataa". Papu ei osaa vielä oikeastaan juuri mitään muuta kuin juosta putken läpi ja kiertää siivekettä. Mutta teknistä piipertämistä paljon tärkeämpänä tällä hetkellä pidänkin sitä, että treeneissä on hullun hauskaa, juostaan lujaa ja piiperretään teknisempiä juttuja vain pieninä annoksina. Me juostaan lujaa ja luodaan pohja sille, että tämä on vauhdin hurmaa ja huumaa, jota tehdään yhdessä.

Ei kommentteja: