sunnuntai 10. joulukuuta 2017

papu ja pika treenaa

Pikan tämän hetken tärkeimmät tavoitteet ovat juoksuA:n rutiinin hakeminen ja itsenäinen eteen irtoaminen. Näitä juttuja on helppoa ja kivaa treenata, eikä niiden treenaaminen vaadi jättimäisiä radanrakennusurakointeja. Tänään A osui aluksi varsinkin aika ylös, mutta kun otin lähetymiseen U-putken avuksi, kasvoi vauhti ja huipun ylityksen pituus sellaiseksi, että osumat olivat parempia. 

Papun kanssa työn alla on itsevarmuuden ja itsenäisen etenemisen vahvistaminen luukutusradoilla. Se saa pinkoa täysillä eteenpäin putkesta hyppyjen kautta seuraavaan putkeen. Sellaista suht aivotonta kivaa. :) Täytyy tosin jossain kohdassa ruveta miettimään, kuinka paljon vahvistan putkeen irtoamista enää lisää, sillä nytkin Papu palkkaa itse itseään putkiin ryntäilemällä.. :D 

Tämän lisäksi ollaan aloitettu 2x2-keppien treenaaminen ja palattu uudelleen keinun pariin. Keinulla tehtiin kesällä ja syksyllä kolisuttelutreeniä, mutta nyt siirryttiin tekemään madalletulla keinulla ihan kokonaista suoritusta. Tällä viikolla tehtiin alkuviikosta ensin 2o2o-temppua keinulla ja tänään saatiin etupalkka-avuksi Tea, joten tehtiin kokonaista keinua. Alkuviikosta Papu aavistuksen varoi keinun liikettä, kun ensimmäisellä suorituksella yllättyi alta putoavaa pintaa. Mutta tänään ei kyllä tuosta varomisesta ollut enää mitään jäljellä. Todella mainiosti tenava hakeutui keinun päähän ja vapautui vasta luvan saatuaan. Jeejee, hommat eteneenee! :) 

Ohjaustekniikoista harjoiteltiin Papun ja Pikan kanssa tällä viikolla takanaleikkausta. Pikan kanssa se sujui hämmentävän hyvin! Sen kanssa en takaa juuri ohjaile, kun mieluummin vedätän sen karvamoottorista edestä ohjaamalla kaiken vauhdin irti. Mutta takanaleikkausta käyttämällä treeneissä saan vahvistettua esteen lukitusta ja sitä, että ohjatusta tehtävästä ei luovuta, vaikka minä jäisin taakse. Pika on siis ottanut RÄYRÄYRÄY-huutokieltoja kisoissa, kun on kivempi huutaa minun jaloilleni kuin mennä itsenäisesti esteelle. Videolla olevassa treenissä minun jalkani ovat suorituksessa jo aivan totaalisen hapoilla, eikä Pika totta totisesti anna armoa, jos minä en juokse. Se vaihtaa hölkkään suorituksen lopussa, koska en vain enää pysty. :D 

Papun videolla takaakierto tuottaa haasteita, kun ympärillä on kaikkiaan 5 putken päätä, jotka imevät kuin magneetti, eikä neiti Teho pysty millään keskittymään hyppyyn, koska PUTKIA PUTKIA PUTKIA!! Verkolla saatiin hyppykin maailmankartalle. ;) 

Treenien päätteeksi asettelin ja kikkailin lauman jonoksi. Ja itsenikin yllättäen onnistuin tässä kikkailussa hämmästyttävän hyvin.

Ei kommentteja: