sunnuntai 21. tammikuuta 2018

sert-h

Noki saavutti eilen ensimmäisen voittonsa pikkumakseista. Samalla kerättiin kasaan viimeinen puuttuva hyppyserti, joten nyt Tiitiäinen on agility- ja hyppyvarjovalio. Muutamat kisat siihen meni, että saatiin pikkumaksitouhuissa yhteistyö kuntoon, mutta ainakin eilen tekeminen tuntui taas tutun vaivattomalta. :) Molemmilta radoilta nollat, toisella 3. sija ja toisella voitto.

Pikankin kanssa tehtiin toiselta radalta hyvä ja helppo nolla. Toinen rata olikin sitten vappupallon hallitsematonta pörinää. :D Mutta tuolla pörinäradalla tehtiinkin meidän uran yksi parhaista takanaleikkauksista, joten plussalle jäätiin senkin radan osalta. Pikan kanssa takanaleikkaukset ovat aina olleet aika vaikeita, kun Pika saattaa kieltäytyä hyppäämästä tai vauhti putoaa aivan holtittoman paljon. Eilisellä radalla vauhti pysyi, leikkasin juuri oikealla hetkellä, Pika kääntyi juuri sen verran kuin piti ja maltoin vielä odottaa, että Pika varmasti lukitsee seuraavana olevan esteen eikä poimi ansaestettä, jolle se olisi päätynyt, jos olisi kaarrattanut yhtään.

Noki, varjohyppyvalio

Papu puolestaan aloitti ensimmäiset juoksunsa 16.1. Pojat eivät ole tähän mennessä osoittaneet oikeastaan mitään hässäköintiä. Noki ja Pika ovat muutaman kerran nuuskineet Papun takapuolta vähän tarkemmin ja tänään Pika nousi ulkolenkillä kertaalleen Papun selkään, mutta muilta osin taloudessa on säilynyt rauha jo kuusi juoksupäivää. Tärppien alku lienee ihan kulman takana, joten nähtäväksi jää, miten poikien käytös tuolloin mahdollisesti muuttuu - vai muuttuuko. Todennäköisesti muuttuu. Ja muutoksista riippuen mietitään sitten väliaikaisratkaisuja koirien asumissijoitteluihin.

Ei kommentteja: