maanantai 14. toukokuuta 2012

pehmopomppu

Pomppusellakin on pehmopuoli, vaikkei sitä ihan joka päivä pääse näkemään. Nyt lähipäivinä Kola Pomppunen on jostain syystä ollut kovin onnellinen ja pehmo. Se on vispannut häntäänsä Anulle ja Annalle ja Maijalle ja Miialle (tietenkin) ja haastanut Taraa leikkiin. Joskin Taraa lähinnä hirvittää, koska Kolan leikkiinhaastopuuhat ovat sellaista "LEIKI TAI KUOLE!!!" -tyyppistä karjumista. Mutta sellaista to-del-la hyväntahtoista kaikesta metelistä ja fyysisyydestä huolimatta.

Ehkä kevät on iskenyt Kolaan?

Pari viikkoa sitten Kola itkeä pillitti Maijan perään meidän seuran kisoissa ja kyöhnäsi Jakomäessä Anun jaloissa. Ja Nokin fyssarissa kiipesi odotusaulassa Annan syliin.

Eilen pojat ähräsivät pikkuruisella sohvalla kylki kyljessä ja Kola yritti lähes tassusta kiinni pitäen neuvoa Nokia, miten pitäisi oikeaoppisesti painia. "Se yrittäis ottaa tätä etutassusta kii ja sit tää yrittäis ottaa etutassuja karkuun! Yrittäis nyt, jooooooko!! Eksä tajuu, yrittäisit ottaa näistä etutassuista kii ja sit HIHIHIHI sit tää ottais niitä äkkiä karkuun niin ettei se oikeesti sais etutassuista tätä kii! PLIIS!" Sillä tavalla minä ja Kola painitaan ja se on Kolasta parasta ikinä. Noki ei oikein tajunnut, mutta ei se mitään. Kola nakersi leikkimielisesti Nokin korvia ja suu ammollaan leikkipuri Nokin kuonoa ja kaulaa. Nokia ihan vähän jännitti ajoittain, mutta pääosin se yritti tajuta, miten Kola oikein olisi halunnut leikkiä. Huitoivat tassuilla ja ärräsivät ja purrasivat ja tuuppivat kuonolla toisiaan.

Tänään Kolaan iski taas hellyysleikkimieli Nokia kohtaan. Tällä kertaa kamera oli lähellä, joten sain talteen sitä, miltä näyttää, kun Kola haluaisi puuhata Nokin kanssa sellaisessa leppoisan lempeässä yhteisymmärryksessä. Kola ei yritä astua Nokia eikä mielestäni eleillä myöskään halua alistaa Tiitiäistä. Kola ihan vilpittömästi haluaisi leikkiä, mutta Nokilla on vähän erilainen käsitys sisätiloissa leikkimisestä. Siksi homma lopulta laantuu. Mutta Kolalla on kuitenkin hyväntahtoinen yritys päällä. :D

Siis saanko esitellä: Pehmopomppu


Ei kommentteja: