sunnuntai 7. heinäkuuta 2013

Iso-Antiaksella

Kolme vuotta sitten oltiin viimeksi Miikan kanssa reissussa Iso-Antiaksella. Siis Nuuksiossa. Silloin oli hauskaa ja niin oli tänäänkin. :) Koirat nauttivat aivan satasella, kun sää oli kuuma, mutta silti pystyi urheilemaan oikein sydämensä kyllyydestä uiden. Ja märkähepuloiden.

Pääsin itsekin heittämään talviturkin (!!!!) vihdoista viimein. Noki veti uimisestani ihan kauheat silmät-pullahtaa-kohta-päästä -hepulit ja ui ympärilläni kuin heikkopäinen paimen. :D En ymmärrä, miten se kykenee saamaan silmänsä sellaiseen asentoon, kun oikeasti lautasen kokoisilla muljottimilla ja hillittömällä ultraäänivolinalla yritti ohjailla minua kohti rantaa. Pika puolestaan muuten vaan oli innosta soikeana, kun pääsi uimaan minun kanssani. ..ja Kolaa ei oikeastaan paljon vähempää olisi voinut kiinnostaa, uinko minä vai en. Tärkeintä on, että saa etsiä ja haukata suuhunsa Iso-Antiaan jokaikisen kuplan, joka järven sisuksissa vaanii - ja niitähän totisesti riitti.

Talven pakkaspäivien varalle taltioin kerrankin pidemmän kaavan kautta reissun etenemisen videoksi. Ja huomasin videoita editoidessani, että lähes joka halvatun kerta kun olen pistänyt videoinnin päälle, olen itse tehostanut tilannetta hallitsemattomalla hekottelulla. No, kertoohan se ainakin sen totuuden, että oikeasti oli tosi kiva reissu ja että koirien (lue: tällä kertaa Pikan) hepulointi on aivan hulvattoman viihdyttävää katseltavaa. Ja onhan se pikkuveljen häröilykin aika koomista, kun yksi yrittää ärjymällä saada Pikan vetämään hepulia, ja onnistuu siinä enemmän kuin hyvin. Pika ja Miika olivat oikeat Älli ja Tälli, kun kumpikin innosti toista yhä älyttömämpiin suorituksiin. ;)

Tässä lyhytelokuva Iso-Antias vs. hekottaja

Ei kommentteja: