torstai 25. heinäkuuta 2013

it's a f****ng miracle

Kola pääsi tänään vuorollaan treenaamaan. Maija toimi puomin päässä apupalkkaajana ja minä puolestani ohjasin Kolaa vaihdellen putkeen ja puomille. U-putken suut olivat tiiviisti puomin molemmilla puolilla tarjolla.

Ja hittovie.

Kola teki vain YHDEN virheen erottelussa ja silloinkin niin päin, että käskin ja ohjasin putkeen, mutta kola meni puomille. Puo-mil-le! :O Virheitä tuli sitten kyllä siinä, että Kola otti puomista samat vauhdin hurmat irti kuin putkesta, eikä malttanut läheskään joka kerta pysähtyä puomin loppuun odottamaan vapautuskäskyä.. ;) Edelleen Kola näyttää puomia lähestyessään siltä, että se menee putkeen mutta koukkaakin sitten puomille. Wau. Ylipäätään se jo on saavutus, että sain Kolan "näkemään" U-putken välissä olevan puomin. Mutta että tänään sain sen tekemään oikean valinnan yhtä kertaa lukuunottamatta kaikilla suorituksilla, niin se on totta totisesti ihme.

Ja tämän sain aikaan "OHO :(" -tokaisuilla ja muuttumalla passiiviseksi jokaisesta väärästä ratkaisusta.

Pika pääsi katsomon puolelta tekemään pussin muutaman kerran. Ei olla pussia juurikaan vielä ehditty treenata - ja viimeksi se oli Pikan mielestä vielä ihan outo juttu. Eipä ollut enää. :) Pussin suuta ei tarvitse raottaa, sillä herra Pikkuherra survoutuu pussin läpi varsin mallikelpoisesti ilman apuja. Taisi vähän turhauttaa pikkumiestä, kun koko muu lauma (Kola, Mökö ja Gimma) olivat päässeet urheilemaan kentälle ja vasta sitten tuli pikkumiehen vuoro. Ei siinä voi alkaa mamoilla pussin suorittamisen kanssa, kun on se vaara, että joutuu pois kentältä.. ;)

Ei kommentteja: