tiistai 9. heinäkuuta 2013

mörköilyä ja treenailua

Pika on mörköiän kourissa. Eilen Purinan piha oli Suuri ja Paha. Yhtenä päivänä pihassa rapissut kuollut puskan oksa oli TAPPAVAN hurja. Tänä aamuna mummo ja kävelykeppi olivat Big Evil One. Eräänä päivänä nuotion kivikehä oli too-oodella karmiva. Mitä lie koirangrillausbileitä siinä oli vietetty..

Onneksi elämä noin pääpiirteissään kulkee samaa vanhaa rataa kuitenkin. :)

Tänään aamulla käytiin Maiju&Indi&Hippi -lauman kanssa ulkoilemassa Jakomäessä. Lapsukaiset leikkivät keskenään, Hippi oli päävastuussa siitä, että ei vedetä ilottelua ihan överiksi ja Noki haahuili omiaan. Välillä sitten tytöt juoksivat keskenään täysillä ja pojat juoksivat keskenään täysillä. Kaikilla näytti olevan erittäin mukava retki. :)

Illalla kurvattiin Kivikkoon etsimään tauolla ollutta aksayhteistyötä Nokin kanssa ja Pikakin pääsi pinkomaan. :) Nokin putki-puomi -erottelu on vaan niiiiin hyvä. Se ei erehtynyt kertaakaan. Pikankin kanssa tehtiin erottelun alkeita, kun välillä käsin sitä menemään puomin alla olleeseen U-putkeen ja välillä tehtiin kontaktitreeniä. Hyvin sekin alkoi erottaa, kumpaa treeniä ollaan tekemässä. Pyrin pitämään sen logiikan Pikankin kanssa, että putkeen ohjataan ja kontaktille se menee ihan itse. Pika teki myös pitkää ja loivaa etenemiskaarta.

Hienot mustavalkoiset! :)

Ei kommentteja: