torstai 18. heinäkuuta 2013

kontakteja ja pika-juoksija -treenejä

Ei paljon vesisateet haitanneet, kun Pika pääsi aksakentälle ahertamaan. Tehtiin jälleen juoksutreeniä takanaleikkaustreeniin yhdistettynä. Tänään takanaleikkaukset eivät to-del-la-kaan häirinneet putkeen syöksymistä. Lisäksi kävi ilmi, että Pika ymmärtää erinomaisen hyvin, mitä tarkoittaa kun palkka jätetään "maaliin" palkkaajalle. Se tarkoittaa sitä, että pitää tehdä aksaa ja varsinkin juosta täysillä.. ..tai jotain.. :D Pika kävi muun muassa heittämässä ylävitoset A-esteelle, jos vaikka siitä olisi saanut palkkalelun.

Sen lisäksi tehtiin kokonaista "puomia"! Jipii! Eli puomin ylös- ja alasmenot oli jälleen nostettu nojaamaan pöytään. Pika ei juossut läpi kertaakaan, vaikkei Maija edes palkannut 2o2o-paikasta vaan oli heti ekasta suorituksesta alkaen etupalkkaamassa metrien päässä. Harmillisesti sade määritteli sen, että kamera joutui taskuun suojaan, eikä ensimmäinen hieno puomisuoritus päätynyt videolle.

Tässä kuitenkin tämän päivän vauhti-ilottelua teille tarjoaa Pika-pellehermanni:Iltasella Pika otti kaiken irti ainoana koirana olemisesta:

Ei kommentteja: