maanantai 22. heinäkuuta 2013

treenaamassa

Viikonloppu meni maajoukkuekarsintojen parissa. Lauantaina ja sunnuntaina tuli istuttua kentän laidalla yhteensä reilut 15 tuntia, joten kotiin tullessa väsytti.

Pika viihtyi Sannan ja Raimon laumassa, Noki Miikan ja Main hoivissa ja Kola mökillä.

Ja koska viikonloppuna joutui tyytymään pelkkään katseluun, piti tänään tietenkin päästä tekemään vähän omienkin koirien kanssa. Nokin kanssa tehtiin mj-karsintojen finaaliradan keppi- ja kontaktiosuutta, koska halusin päästä näkemään, miten Noki kestää kepeille takanaleikkauksen ja kontakteilla sivuttaista irtoamista. Takanaleikkaus toimi ihan suht hyvin, kun maltoin odottaa, että Noki lähti tekemään keppejä. Vauhti kylläkin putosi, kun jäin selän taakse. Kontaktit sitä vastoin sujuivat odotusten mukaan ja ongelmitta - Noki karkasi kontaktilta vain kerran ja silloinkin kyllä meni A:n ihan loppuun asti, ei vaan malttanut odottaa vapautuskäskyä. (Videolla myös näyttää kuin Noki karkaisi puomilta, mutta itse asiassa tuulenpuuska tuuppaa sen sivusuunnassa alas koko puomin alastulolta, tai sitten se kompastuu muuten vaan ennen kuin edes ehtii 2o2o-paikalle.)

Pika teki jälleen puomitreeniä ja se sujui hienosti. Ylösmenot ovat edelleen vähän vieras juttu, kun alastuloa on tehty niin paljon, mutta en jaksa uskoa, että asia olisi pidemmän päälle mikään ongelma. Tällä kertaa jopa sain tallennettua pari suoritusta videolle. :)


Ei kommentteja: