tiistai 16. heinäkuuta 2013

pikan kontaktit

Kahtena kertana tällä viikolla ollaan nyt Pikan kanssa tehty apupalkkaajan avulla "kokonaista" puomia. Eli maksipöydän päälle on nostettu ylösmeno ja alastulo.

Ensimmäisellä kerralla Pika ei meinannut millään saada ajatuksesta kiinni. Vauhtia oli liikaa siihen nähden, että malttaisi, ehtisi tai pystyisi pysähtymään alastulolle oikeaan paikkaan. Niinpä sitten helpotettiin ja tehtiin aika pitkälti pelkkää alastuloa.

Tänään tehtiin aluksi muutama kerta niin, että Maija oli alastulolla apupalkkaamassa, että saadaan palkattua oikeasta suorituksesta heti kärkeen. Etupalkalla toteutettuna hommassa oli kuitenkin edelleen vähän liikaa, mutta kun pidettiin tauko ja tehtiin uudestaan, alkoi homma toimia ihan mainiosti. Ei kuitenkaan otettu vielä ihan koko "puomia", mutta pidensin lähtöpaikan sijaintia jo ylösmenon puolelle. Torstaina voitaisiin kokeilla sitä, että ensimmäisillä suorituksilla 2o2o-paikalla on apupalkkaaja ja toinen kontaktin edessä, että saadaan heti oikea suoritus ja päästään sitten nopeasti luopumaan 2o2o-paikan palkkaajasta.

Lisäksi pitää ryhtyä nostamaan vaatimustasoa sen suhteen, että Pika kestää ohijuoksun pysähdyttyään kontaktille.

Jossain vaiheessa - ehkä ensi viikolla - täytynee testata myös vauva-A:ta. :)


Ja viimeiseksi vielä yksi linkittämättä jäänyt Mikkelin rata. Tuloksena vitonen, kun tein persjätön ihan liian myöhään - ja oikeasti aikomus ei edes ollut tehdä persjättöä vaan ruma takanaleikkaus. Mutta sitten jalat vei nopeammin kuin ajatus kulki ja päädyin puolivillaiseen persjättöön. Lisäksi juuri ennen rengasta törmäsin putken suuhun, jolloin melkein menin turvalleni, mutta ehdin löytää tasapainon. Horjahtelu johti kuitenkin siihen, että renkaalla jouduin kiihdyttämään omaa rytmiäni, että ehtisin ylipäätään ohjaamaan Nokia eteenpäin, jolloin rytmini puski Nokin hyppäämään aivan hurjan pitkän loikan renkaan jälkeen olleella hypyllä. Lisäksi keppien jälkeen kahden pakkovalssin viidakossa olin myöhässä, jolloin Noki kääntyi tuijottamaan minua PAHALLA silmällä, että "voisitko vaikka ESIMERKIKSI kertoa mihin rata jatkuu?!!" Sen ansiosta toisen pakkovalssin hyppy olikin vähän tasajalkapomppu. :D

Ei kommentteja: