lauantai 30. tammikuuta 2016

kisat jee!

Eka rata ei harmi kyllä tullut videolle. Jalka tuntui täysin normaalilta ja olin koko ajan pidemmällä mitä oletin olevani. Kaksi rimaa putosi, joten juostiin kympillä maaliin. Tuuletin ja nieleskelin kyyneleitä. Niin siistii! Se oli niin siistii! :)

Tokalla radalla vaihdoin ohjaussuunnitelmaa lennosta, kun niin moni meni kakkoshypyn takana olleeseen putkeen sillä ohjauksella, jonka alunperin valitsin. No. Enpä usko, että niisto-vastakäännöksellä oltaisiin saavutettu yhtään parempia tuloksia. Noki kyllä vilkaisee sylivekin jälkeen ohjausta, mutta valitsee silti putken. Puomilla Noki pysähtyy, mutta vapautuu ennen kuin annan lupaa, joten passitan Nokin takaisin puomille.

Kolmannen radan ehdoton onnistuminen on se, että ehdin A:lle tekemään valssin ja A:n jälkeen persjätön ja valssin ennen pituutta. En olisi uskonut ehtiväni. :) Kolmannella radalla yliohjaan rankasti ennen puomia, joten eihän Noki sinne puomille sitten mene. Sen lisäksi jalan vauhti ei enää vaan riitä radan lopussa, joten lähestulkoon törmään Nokiin. Selostaja sanoo "aijai" ja minä sanon kovalla äänellä "perkele". :D Ei olisi pitänyt edes yrittää persjättöön, kun ei ollut mikään pakko.

Neljännellä radalla kepeillä tulee aika outo virhe, kun Noki ei taivu tai jotenkin edes yritä taipua toiseen väliin. Lisäksi putoaa rima, mutta maalissa fiilis on aika hurmoksellinen. Se oli aivan älyttömän kiva rata! Ja jalka suostui pinkomaan vielä päivän neljännelläkin radalla hyvää kyytiä. :)

Huomenna Porskin kisoihin kokeilemaan, miten väsynyt jalka mahtaakaan olla neljän radan jäljiltä. :)

Ei kommentteja: