sunnuntai 31. tammikuuta 2016

kisat jee, osa2

Tänään kurvattiin karavaanin kera JAU:n uuteen halliin kahdelle agilityradalle. Aamulla jalka tuntui aika väsyneeltä ja jäykältä, mutta kyllä se siitä sitten vetreytyi. :) Vähän jännitti, että tuntuuko juokseminen hirmuisen hankalalta tai hitaalta, mutta mitä vielä. Hyvin kulki juoksu tänäänkin! :) Ekalla radalla päätin, että hoitelen ensimmäiset 5 estettä erittäin tarkasti, katson koiraa ja pidän ajatukset koko ajan tiukasti kasassa. Kepeille oli tullut monen monta virhettä ja koirat olivat puskeneet keppien jälkeen yksi toisensa perään väärään putken päähän. Lisäksi olin ajatellut, että juuri ennen A:ta en yksinkertaisesti ehdi tönäisemään Nokia takaakiertoon ja valssaamaan alta pois. Luuseriratkaisuna ajattelin lähettää taakse ja sitten leikata takana, kun Noki lukitsee A:n. Se olisi ollut jatkon kannalta huono ratkaisu ja myös hitaampi. Luuseriratkaisu, siis. Mutta kun rima putosi, päätin irroittaa jaloista sen, mikä jaloista irtoaa, olla varomatta matkan varrella olevia rimoja ja vain juosta täysillä taakse lähetykseen. Ehdin aivan loistavasti! :) A:n jälkeen yhteistyö tuntui tanssimiselta ja kropassa oikein tunsi, miten ehdin alta pois ja olen juuri siellä, missä ajattelinkin olevani. Niiiiiiin siistiä!



Toisella radalla päätän, että ihan sama mitä muuta tapahtuu, mutta keppien jälkeen ohjaan tarkasti ja keskityn. Jos alla olisi ollut virhe, olisin testannut Nokin kanssa poispäinkääntöä keppien jälkeen olleelle hypylle. Alla oli kuitenkin nolla, joten otan varmemman ja tutumman ohjauksen, joka ei varmaan ollut myöskään yhtään hitaampi. Molemmat radat tuntuivat helpoilta, tekeminen tutulta ja vaivattomalta. Ensimmäisellä putosi rima, toisella ei pudonnut. Nollalla sijoituttiin hopealle ja palkintojenjaossa tuomari Karstunen kehui, että rata oli hieno. Jes. :)

Paluu kisakentille ylitti kaikki tavoitteet mennen tullen. Kaikki viikonlopun kuusi rataa tuntuivat helpoilta, yhteistyö oli välittömästi tuttua, jalat kantoivat. Eiköhän me nyt tahkota kisakenttiä intensiivisesti siihen asti, että SM-nollat ovat koossa. :)

Ei kommentteja: