keskiviikko 13. heinäkuuta 2016

jos ruvetaan, niin ruvetaan sitten ihan kunnolla

Kävin aamulla testaamassa puomin ylösmenoilla juoksuttamista niin, että peitän hiekalla puomin ja maan väliin syntyvän raon, ettei Noki vain satuta jalkojaan siihen. Blah, suoritukset olivat aika sen näköisiä, että Noki vältteli puomin päähän astumista. Hallissa sisällä Noki ei varonut puomin päätä - enkä minä vielä tiennyt, että sitä pitäisi varoa ennen kuin seurakaveri siitä minulle eilen illalla sanoi - mutta hiekalla Noki jostain syystä ei halunnut juosta paksua puomin lankkua kunnolla. Huonoja suorituksia.

No eipä siinä sitten. Kun on asialle alettu, niin suunta kohti Honkkaria ja kuramattoa, liimapuuta ja solkia ostamaan. 2 kappaletta 2m:n mittaisia 1,8cm paksuja lankkuja ja kuramattoa sen verran, että sillä voi päällystää lankut. Ja soljet sitä varten, että lankut saa tukevasti yhteen ja kuljettamisen helpottamiseksi ne saa myös erilleen.

Sitten hiki otsalta kirjaimellisesti roiskuen ruuvia, liimaa, mattoveistä, viuh vauh! Ja Ojankoon testaamaan.

10/10 suorituksista oli loistavia. :) Vedetään vielä pari kertaa tälläistä treeniä niin, että minäkin pinkaisen juoksuun. Ja sitten merkkaan lankulle kontaktikohdan rajat. Ja sen jälkeen lähdetään hakemaan täysosumia.


Ei kommentteja: