sunnuntai 31. heinäkuuta 2016

Noki 7v

Nokin synttäreitä vietettiin Maijan, Mökön ja Mustin sekä tietenkin Pikan ja Kolan kanssa Haminassa. Maijan mökki tarjosi ensiluokkaisen synttärienviettopaikan, sillä merivesi oli lämmintä ja sinilevätöntä ja paikalla oli maailman ihanin Mökö, johon Noki synttäripäivän kunniaksi rakastui tulisesti. Niin tulisesti, että Mökön hampaat pystyi laskemaan, kun se esitteli niitä sen verran leveällä hammashymyllä. :D Pika puolestaan piti huolen, että jokainen rantaan tullut aalto käytiin henkilökohtaisesti toivottamassa tervetulleeksi juhliin. Se riensi rantaan aina, kun ohi meni moottoriveneen aikaan saama aaltoparvi. Kiireisenä tepsutellen ehti kyllä moikata jokaista aaltoa, kunhan vain keskittyi huolellisesti!
Haminan kisoissa lauantaina Pikan kanssa tehtiin ihan kohtalaisen hyvää yhteistyötä. Jälleen vain törmättiin siihen pulmaan, että paikalle oli tuotu puukeinu. Ensimmäisellä radalla Pika malttoi kovan käskyttämisen avulla odotella ne pitkät kymmenesosasekunnit keinun laskeutumista, mutta tokalla radalla nolla muuttui vitoseksi, kun Pika ei vain viitsinyt odottaa ja tuli keinulta vinosti pois kontaktipintaan koskematta ennen kuin keinu pamahti alas. Täytyisi ehdottomasti päästä treenaamaan painavaa puukeinua jonnekin.. Lisäksi Pika tuolla radalla käytti sekunnin, pari, käydessään poseeraamassa metrin päässä kehän reunasta maassa maanneelle valokuvaajamiehelle. :D Jouduin karjahtamaan ihan äänekkäästi, että herra Olenkaunis vaivautui keskittymään taas minuun eikä sarjatulella kuvanneeseen mieheen.
"Ota kuva, näytän ihanalta tässä valaistuksessa!!" (Petri Hiironen / Dog-O-Photo)

Nokin kanssa iltapäivästä tehtiin samat radat. Ensimmäinen kaatui tokan riman putoamiseen, minkä jälkeen vedettiin aika löysin rantein hylly. Ja toisella radalla en vain ehtinyt A:n jälkeen kertomaan, että suoraan edessä olevan hypyn jälkeen pitäisi kääntyä eikä mennä sen edessä kutsuvasti huhuilleeseen putkeen. Kolmas rata oli ihan ok nolla ja sijoitus 5.

Ei kommentteja: