tiistai 12. heinäkuuta 2016

varkauden voittorata ja uusia tuulia

Tässä se Varkauden voittorata, jonka päätteeksi olisin voinut kiljahdella onnesta. :) Siitä ei minun tulkintani mukaan kovin montaa laukkaa - jos ainoaakaan - voi karsia pois. Noki etenee niin optimilinjoja ja pienillä kaarteilla, että sillä raaputetaan kaikki ylimääräiset sekunnin sadasosatkin pois ajasta. :)



Nyt on useampi viikko lomaa niin ohjatuista treeneistä kuin kisoistakin. Joten mitäpä muuta sitä ajallaan tekisi kuin treenaisi omatoimisesti. :) Nokin kanssa ei ollut mitään sellaista, mitä olisin lähtenyt omatoimisesti treenaamaan, joten aika vähällä suunnittelulla lähdin treenaamaan jotain sellaista, mistä minulla ei ole mitään tietoa tai kokemusta. Mutta koska Noki on Noki ja minä luotan siihen kuin peruskallioon, uskallan lähteä opettamaan sille puomille toista käskyä pysähtymiskäskyn lisäksi. Ja se käsky on: KOVAAKOVAAKOVAA! Uskon, että pysäytyspuomi säilyy pysäytyspuomina tästä treenistä huolimatta, joten sillä ei ole loppuviimeksi mitään merkitystä, onko tämä nyt aloitettu touhu pelkkää hassuttelua, vai johtaako se lopulta johonkin järjelliseen lopputulokseen. Siksi en tunne paineita asian onnistumisen suhteen. :)

Pikan kanssa puolestaan projektina on puomin nopeutus ja ylipäätään asenteen pistäminen kohdilleen puomin suhteen niin minun kuin Pikankin osalta. :) Luottoa ja vauhtia! Asennetta ja adrenaliinia saatiinkin aikaiseksi ihan heti kättelyssä, kun Pika muutamaankin otteeseen vahingossa (.....) rouskautti minua kämmeneen, kun tarkoitus oli leikkiä lelulla. Täytyy pistää harkintaan, että luovun "ota" -käskystä kokonaan, sillä se jossain määrin näyttäisi paineistavan Pikkaria, nimittäin viimeisellä suorituksella jätän tuon käskyn antamatta ja Pika tulee todella hienosti 2o2o-paikalle! :)

Ei kommentteja: