maanantai 30. elokuuta 2010

Rotikossa

Perjantaina suunnattiin poikien kanssa Lahteen ja Kola hyppäsi autoon, joka kuljetti kohti mökkiviikonloppua. Nokin kanssa puolestaan lähdettiin lauantaina ajelemaan Rotikkoon Concurrido-päiville. :)

Timo Rannikko koulutti agilityä ja mahdollisuus olisi ollut kokeilla Annan johdolla rallytokoa, Mari Rauhalan ohjaamaa näyttelykoulutusta tai vaikkapa Jari Parkkisenniemen johdolla jälkeä. Muitakin lajeja taisi olla tarjolla, mutta minulta meni agility pois lukien kaikki lajit hieman "ohi" kevyestä sairastelusta johtuen. Lauantai-iltana saunottiin ja grillattiin ja meno oli leppoisuudessaan erittäin rentouttavaa.
Sunnuntaiaamu valkeni ennen kaikkea flunssaisena ja puolikuntoisena. Farmariauton takakontissa nukkuminen oli toimiva ratkaisu eikä minulla ollut kylmä missään vaiheessa. Nokilla sitä vastoin taisi olla välillä viileä ja yritinkin jakaa makuupussin lämpöä sille aina kun heräilin. Yöllä meinasi iskeä pahemmanlaatuinen hyperventilaatio päälle (flunssasta ja tukkoisuudesta johtuen?), joten nukkumisesta ei tullut mitään pitkään aikaan. Sunnuntaina ei siis riittänyt energiaa juuri muuhun kuin niiskuttamiseen ja muutamien valokuvien ottamiseen. Timo Rannikon koulutuksessa sunnuntaina juoksin henki pihisten ja otin itsestäni irti sen verran, että illalla en jaksanut ajaa kotiin asti, vaan jäin Lahteen kuumetta potemaan..


Hauskaa oli silti! Noki viihtyi paremmin kuin hyvin eikä juurikaan minua kaipaillut. Se nautti Remun, Ronjan, Nevan ja Neron tutusta seurasta, mutta oli myös ihan kotonaan muidenkin koirien kanssa.

Oli muuten erittäin hämmentävää huomata, miten moni "tunsi" Piksu Paksusen, vaikka minulle suurin osa väestä oli ennalta vieraita. Hassua, miten moni tätä blogia oli käynyt kurkkaamassa! :D

(Lisää kuvia täällä ja täällä. Hei, sinä paikalla ollut ihminen tai koira! Ilmoitathan, jos haluat kuvia pois netistä syystä tai toisesta!)


Ei kommentteja: