tiistai 11. tammikuuta 2011

Hyvinkäällä uimassa


Kola ja Noki pääsivät Ronjan, Remun ja Missen kanssa viettämään iltaa uima-altaalla. Pool partyt olivatkin ihan huippulaatua, sillä koirat olivat lähes maanisia ja hysteerisen innoissaan uimisesta. Remu ja Kola juoksivat altaan reunalla lähinnä kirkuen ja vähän väliä joku plätsähti veteen uimalelujen perään. Meno ja melske oli hirmuista. :D Kolaan ei ollut mitään mahdollisuutta saada järkevää kontaktia, sillä se ei kyennyt pysäyttämään moottoriaan missään vaiheessa. Noki sentään malttoi tulla välillä luokse palloa tuomaan.

Välillä kävi mielessä, että pettääköhän jommankumman pojan sydän, kun silmät kekäleinä hehkuen, kieli roikkuen ja lähes täristen ukkelit urheilivat mitään säästelemättä. ;)

Tällä hetkellä kummatkin karvaturvat nukkuvat lähes kuolleen unta.

3 kommenttia:

Katja kirjoitti...

Ronja ja Remu kiittää uimakamuja, hauskaa oli ja noi pellehypyt on kyllä ihan ehdottomia Nokilla.. Tais se mennä ehkä kerran rampistakin veteen.. hih..

Anonyymi kirjoitti...

Ton takia meidän koirat ui nykyään hihnassa ;). Raimolla on 2 ja mulla 2 hihnassa ja kävellään altaan eri laitoja edestakasin. Korvat säästyy eikä tartte pelätä loukkaantumisia. Ja koirat ui lähes koko puol tuntia.
Sanna & uimaritytöt

Unknown kirjoitti...

:=D