keskiviikko 19. tammikuuta 2011

Voi vitsi, mitkä treenit. :D Ihan hirveetä sekoilua ja karjumista. Siis minä sekoilin, Kola karjui.

Radan kulku kaikkine sekoiluineen (ja onnistumisineen;)

Ykköshyppy ja puomi meni ihan OK. Paitsi puomin alastulokontaktilla oli jo kierrokset kaakossa. Hypylle 3 Kola kyllä irtosi ihan kivasti (HEHE.) mutta sinkosi samalla kuin kuuraketti putkeen. Annina antoi jossain kohtaa ohjeen, että jaakotuksella pysäytän Kolan vauhdin ja saan sen siten paremmin kepeille. Se toimikin eikä Kola ampunut putkeen.

Kepeillä Kolan kierrokset olivat jo ylittäneet kaikki raja-aidat. Kola olisi ihan hyvin voinut vauhdin ansiosta suorittaa kepit vain joka toisen välin tekemällä - ja sitä se totisesti yrittikin. Hyppy-putki-A (6,7,8) sujuivat ihan mainiosti. Tosin jälleen kontaktilla huomasi, että Kolan kierrokset hipovat taivaita. Sain kuitenkin viimeisellä radansuorituskerralla Kolan pysymään kontaktilla juuri niin kauan kuin halusin. Pussille 10 kipitin ihan liian hitaasti, joten Kola teki muistaakseni kolme kieppukieppua aikansa kuluksi ennen kuin ehdin ohjata sen hypylle 11.
















Sen jälkeen alkoi taas sujua. Putki-hyppy-hyppy-putki (12,13,14,15) meni sujuvasti kuten myös lopulta kaksi viimeistä hyppyä 16 ja 17, kun vain muistin oikeasti ohjata Kolan sinne ihan viimeisellekin hypylle enkä lopettanut ohjaamista kesken ajatuksella "jee rata päättyi, vaikka vielä on yksi hyppy tekemättä!"

Ratoja pitää ehdottomasti tehdä enemmän jatkossa. Kolalla ei ole oikein minkäänlaista kokemusta tai kestoa tehdä noin pitkää suoritusta ja minäkin kaipaan paljon harjoitusta siihen, että opin pitämään Kolan hanskassa noin pitkän pätkän. Tällä kertaa Kola huiteli vähän missä sattuu - ja paljon muuallakin. :D En kerta kaikkiaan ehtinyt ohjata sitä sinne mihin piti ajoissa, joten Kola ehti siinä välissä suorittaa monia sellaisia juttuja, joita ei pitänyt suorittaa.

Mutta treeneistä jäi hyvä mieli! Agility on huippulaji! :) :)

Ei kommentteja: