tiistai 8. helmikuuta 2011

noki liitää

Tiistain kunniaksi vierailtiin jälleen Miian treeneissä. Neljän viikon ajan Noki saa tehotreeniä pari kertaa viikossa - mikä on jo nyt osoittautunut edistystä edistäväksi (öh ;) treenitavaksi. Vielä viikko sitten Nokin sai tekemään renkaan vain kepulikonsteilla ja tänään rengas meni jo osana rataa! :) Toki helpotin renkaan suorittamista vielä niin, että sain Nokiin katsekontaktin renkaan läpi ohjauksen aikana, mutta kuitenkin! Keinukin on edistynyt. Noki hidastaa omatoimisesti hieman keinun puolivälissä ja rämäyttää sitten keinun maahan. Hihnasta en kuitenkaan ole vielä Nokia vapauttanut keinua tekemään, ettei se ala hyppiä keinun sivulta alas.

Myös kepit ovat edistyneet. Tänään tehtiin erilaisia lähetyskulmia ja ne sujuivatkin yllättävän mainiosti. Harmi kyllä tuli tehtyä vähän liian monta toistoa, joten loppua kohden Noki selvästi väsyi eikä tehnyt enää tarkasti. Ensi kerralla pitää siis muistaa lopettaa ennen kuin pikkuvauvelin henkinen jaksaminen on käytetty ihan loppuun. ;) Joka tapauksessa kepit ovat nyt siinä vaiheessa, että voin itse kulkea etuperin kummalla tahansa puolella ja vain pienellä liikkeellä ohjata sivusuuntaista liikettä kepiltä kepille.

Nyt on helmikuun alku. Tammikuun alussa - eli vain kuukausi sitten - Nokilla ei ollut vielä oikein mitään käryä keppien omatoimisesta suorittamisesta ja minä ohjasin sitä peruuttamalla. Renkaan suorittamisesta ei ollut pienintäkään hajua. Ja keinua oltiin tehty vain hidastamalla keinun liikettä ihmisvoimin.

Pieni koira, suuri sielu.

Ei kommentteja: