keskiviikko 11. joulukuuta 2013

koittihan sekin päivä!

Nokilla on sittenkin munaa!

Mustavalkoiset riehuskelivat ja painiskelivat olohuoneen lattialla. Painin tuoksinassa Noki lähti kipuamaan sohvalle - ja silloin Pika päätti hetkensä tulleen. Se tarttui letkajenkkaotteella Nokia lanteilta, HUMPHUMP! ...ja sitten tuli menolippu Mombasaan. Nokilla kärähti käämi. Kolakin tuli häntä pystyssä katsomaan, kun Noki sanoi niin rumasti. Kola ei kuitenkaan katsonut tarpeelliseksi lähteä mukaan mellakkaan.

Mutta koska Noki on Noki ja siten maailman yksi kilteimmistä ja peace'nlove -henkinen passivisti, oli Nokin kurinpalautus pelkkä kaksi sekuntia kestävä "JUMANKUUKKELI JA HITSINPIMPULAT!" yhdistettynä päästä pullistuviin silmiin ja lautasen kokoisiin pupilleihin. Noki yritti pullistella Pikalle marssimalla iholle samalla tavalla miten Kola välillä palauttaa laumansa jäseniä takaisin ruotuun. Mutta eihän siitä oikein tullut mitään: häntä matalana ja pupillit laajoina ei olla kovinkaan uskottavia.. Paikallaan pönöttävä Pika oli kyllä jo valmiiksi ihan nöyrä, joten Noki ei sitten enää tiennyt, miten olisi jatkanut kurinpalautusta. Niinpä se alkoi nuolla Pikan naamaa, palasi olohuoneen puolelle ...ja kellahti selälleen pupillit edelleen paineistumisesta laajoina. Nokilla oli jättimäinen sisäinen ristiriita. Pitäisi antaa kurinpalautus, mutta kun ei halua riidellä, niin ehkä pitäisi kuitenkin saada Pika jatkamaan painimista, mutta kun ei painiminen oikein sovi tähän tilanteeseen, mutta painiminen poistaisi tämän negatiivisen energian, joka tuli jostain ja aiheuttaa suurta ahdistusta! Nokille selvästi tulee paha mieli, jos pakotetaan olemaan vihainen. :D "Anteeksi, että olen vihainen! Anteeksi, että olen näin kiltti! Ei riidellä, jooko? Tuntuu pahalta, kun on riitaa! Anteeksi, kun en osaa olla vihainen!"

Pika tyytyi kohtaloonsa ilman minkäänlaista vastarintaa. Se ei kiljunut. Se ei murissut. Se pakitti Nokista poispäin, näytti siltä kuin aivot olisivat menneet tyhjäkäynnille ja osasi sen verran koiramaailman sääntöjä, ettei hetkeä myöhemmin lähtenyt painimaan olohuoneen lattialla jalat kohti kattoa retkottavan ahdistuneen Nokin kanssa vaan kävi nukkumaan.

Mustavalkoiset <3

Ei kommentteja: