maanantai 6. lokakuuta 2014

monitoimiväline: 34,90e

Ei ihan joka päivä tule ostettua koirille lelua 34,90 euron hintaan. Mutta voisinpa kuvitella ostavani toisen hetikohta palkkapäivänä.

Nimittäin ei olisi uskonut, miten monipuolinen aktivointiväline XXL-urheiluliikkeestä ostettu koiranpeti voi ollakaan. On muuten monipuolinen. Todellakin.

Pojat tykkäävät nyt säiden viilennyttyä nukkua koiransängyissä, koska ihmisen sänkyyn ei ole pienintäkään asiaa. Siitä syystä päädyin ostamaan yhden pedin lisää, koska kolme koiranpetiä ei meinaa riittää. Olohuoneen ainoana ollut peti on kovin pidetty makuupaikka, joten piti hankkia yksi peti olohuoneeseen lisää.

Ja heti ensimmäisenä iltana kävi ilmi, että nyt tuli muuten ostettua rahan arvoinen tarvike. Kola tamppasi uutta pehmoista petiä kuin heikkopäinen. Jos Kola osaisi hikoilla niin että roiskuu, se olisi todella hikoillut niin että roiskuu. Kola ja peti siirtyilivät tamppaamisen tahdissa ympäri olohuonetta.

Ja sen tamppaamisen jälkeen peti on ollut erittäin kovassa käytössä joka päivä. Iltaisin siinä nukkuu autuaan näköisenä joko Kola tai Noki ja muina aikoina Pika telottaa sänkyä kuin hullu. Pikalle on tullut opetettua ihan suunnittelemattomasti hauska (kuka mitäkin hauskana pitää, mutta itseä tämä jaksaa edelleen naurattaa) tapa: se iskee kuin tappajahai, kun jotakin pintaa raaputtaa kynsillä. (En uskalla rapsuttaa omaa jalkaa pikanprovosoimismielessä, koska Pika saattaisi iskeä kiinni myös reiteen. :D ) Jos raaputtaa sohvan istuintyynyä, Pika avaa kitansa niin suureksi kuin voi ja yrittää saada kertahaukkauksella koko istuintyynyn suuhunsa. Ja uutta petiä raaputtamalla Pikan saa ihan hepuliin. :D Se puree heikkopäisenä pedin pehmusteita, tunkeutuu petin alle, sisälle, päälle ja yrittää purra tyynystä raaputusäänen ulos.

Hämmästyttävää on, ettei pedissä ole vielä repeämän repeämää. Pika ei onneksi raatele tai ravistele petiä vaan keskittyy puremaan kuin termiitti. Omat ranteetkin ovat ihan naarmuilla, kun pikku turmiitti pureutuu välillä pedin ohuempien pehmusteiden läpi iholle asti. Ja pakkoko siinä on edes aina niin olla pedin pehmusteitakaan välissä. Hepulissa voi rouskia käsiä ja murista hurjana.

Täytynee ehkä talveksi ostaa toinenkin XXL-peti, on nimittäin niin pehmoinen, että voisin itsekin käpertyä sinne kerälle - jos peti vain olisi aavistuksen suurempi. ;)

----------

Pika sai eilen äitin 60v-synttäreillä huomiota häntänsä kanssa: "Miten sen häntä menee tolla tavalla?! Sen häntä liikkuu tuolla tavalla ihan joka suuntaan?!" Jep. Kopterihäntien sukua.

Ei kommentteja: