torstai 22. heinäkuuta 2010

uusi päivä, uudet ja vanhat kujeet

Vanhat kujeet:

Aamupalan jälkeen pidettiin Kolan kanssa taas yhteinen hellittelyhetki. Kola tuli tällä kertaa nopeasti marssien jalkojeni väliin, kellahti ensin kyljelleen ja kääntyi autuaana selälleen. Kun aloin muhjuttaa sen kroppaa, se sulki silmänsä ja oli reporanka. :) Kääntelin ihan tarkoitushakuisesti harjoituksen vuoksi Kolaa sinne tänne. Ukkeli oli rentona ja vain otti vastaan käsittelyä. Tassujen muokkaaminen on yleensä saanut Kolan ensin vähän jännittymään. Se kyllä rakastaa anturoiden painelua ja puristelua, mutta jostain syystä se on aina tähän asti avannut silmänsä ja jännittänyt lihaksiaan, kun tartun tassuun. Tänään se otti vastaan alusta loppuun rentona myös tassukäsittelyt. :)

Uudet kujeet:

Ostin eilen kahden minuutin harkinnan jälkeen uuden objektiivin. *hykertelyä* Perustelut: NO KUN HALVALLA SAI JA KOSKA JUST TOLLASTA MÄ OON AIIIIINA HALUNNU! (Tosin en tiennyt haluavani _juuri tuollaista_ kuin vasta sillä hetkellä, kun facebookin etusivulta luin kaverin kyseistä putkea myyvän..;)

Emppu Emppusen valikoimiin kuului tähän asti Canonin 70-200mm f2.8 teleobjektiivi ja Canonin 50mm f1.8 kiinteä normiputki (ja rungon mukana tulleet putket, joita en ole käyttänyt kai vuoteen kertaakaan), joten sanomattakin on selvää, että tästä setistä puuttuu laajakulmaputki. Niinpä kotiin saapuu tänään Canonin 17-85mm f4-5.6.

Tällänen:
http://www.objektiivi.info/objektiivi_info/canon/ef+s+17+85mm+f4+5+6+is+usm/49

1 kommentti:

Nimetön kirjoitti...

Mahtavaa, että Kola saa hierontaa ja kaipaamaansa huomiota, vaikka samalla joutuu hieman joustamaan. Kyllä sä olet taitava!
-Linda