maanantai 29. huhtikuuta 2013

pikkuruiset treenit

Isojen kanssa käytiin tänään tekemässä ihan muutamat toistot Ojangossa.

Nokin kanssa tehtiin pituuden takaakiertoja - ihan vain siksi, että vahvistan Jaakolta opittua ohjausta ja pituuden osaamista - ja muita itsenäisiä pituuden suorittamisia.

Kolan kanssa tehtiin pari kertaa kepit niin, että ohjasin "poispäinkäännöksenä", kuten lauantain kisoissa olisi pitänyt ohjata. Yksittäisenä esteenä se sujuikin ihan ok, tosin ei tehty suurella etäisyydellä eikä vauhdin kanssa. Vaikeutan hommaa vähitellen lisää.

Lisäksi Kolan kanssa tehtiin parit viskileikkaukset. Se oli ensin hankalaa meille molemmille, mutta kun keksin, että leikkaus pitää näyttää Kolalle todella hyvissä ajoin myös ohjaavan käden vaihtumisena, alkoi homma pelittää.

Kokeilin Kolan kanssa myös pituuden takaakiertoa, ja sehän ei sujunut yhtään. :D Vaan alkoipa sitten sujua, kun ryhdyin vaikeuttamaan suorituskulmaa vähä vähältä. Ensin tehtiin pituus lähes suoraan edestä. Sitten 45 asteen kulmasta ja sen jälkeen 90 asteen kulmasta. Sen pidemmälle en viitsinyt ensimmäisellä kerralla vaikeuttaa, vaan lopetettiin homma ensimmäiseen 90 asteen kulmasta tehtyyn suoritukseen, kun se onnistui niin hyvin. :)

Puolessa tunnissa oltiin lämmitelty ja treenattu. Muistinko jo sanoa, että aivan törkeän mahtavaa päästä taas Ojangon ulkokentille? ;)

Ei kommentteja: