tiistai 2. huhtikuuta 2013

pomppu peppunen

Seurakaveri tarjosi Vappu Alatalon tunnille tuurauspaikkaa, joten mielenkiinnosta lähdin Pikan kanssa katsomaan, mitä pentu tekee hyppytekniikkakoulutuksessa.

Aluksi Pikaa jännitti, kun Vappu istui lampaantaljan päällä. KUOLLEITA ELÄIMIÄ! TÄÄLLÄ ON KUOLLEITA ELÄIMIÄ!!½!

..mutta vähät kuolleista eläimistä, jos voi treenata. Niinpä lampaantalja unohtui ja päästiin tekemään hyppysarjaa speed-bumpeilla. Pika teki tosi taitavasti, suuntasi liikkeen välittömästi eteenpäin eikä jäänyt haikalemaan perääni. Vapun kommentti Pikasta oli, että se on rakenteeltaan sopusuhtainen ja napakka.

Ensimmäisen treenin jälkeen Pika pompahteli vinkutiikeri suussaan ja puhkui onnea joka suuntaan. Niinpä Pika lunasti myös kommentin "Mahtavan sosiaalinen tapaus!"

Etäisyyden arviontikin sujui Pikalta ongelmitta ja se venytti askeltaan epäröimättä viimeiselle hypylle. Taitava Pomppu Peppunen.

Koska aikaa oli vielä jäljellä, aloiteltiin 2x2-treeniä ihan ensimmäistä kertaa. Pika alkoi mukavasti tarjota keppiväliin kulkemista. Tässä treenissä kävi ilmi, että allekirjoittanut on mahdottoman huono hallitsemaan oikeaa puoltaan kropasta. Jep. Vapun huomio ei millään tavalla yllättänyt, vaan olen huomannut saman jo itse aiemmin. Oikea puoli on jotenkin ihan vieras ja toimii ihan eri tavalla kuin vasen puoli.. Läksyksi tuli peiliin tuijottelua ja omaan oikeaan puoliskoon tutustumista. :D 

Ei kommentteja: