tiistai 16. huhtikuuta 2013

ulkotreenaamassa, vol2.

Löysin kuin löysinkin Ojangosta yhden - joskin hieman risan - putken. Järjestin eilisen treeniasetelman uudestaan ja hopsis. Sehän alkoi toimia. :) Kaksi onnistunutta etupalkkausta kakkoshypyn takaa ja sen jälkeen sivuttainen irtoaminen onnistui kummallakin puolella yhtä hyvin. Fiksu pentu pentunen. :) Olisi toki ihanteellista, jos olisi apupalkkaaja mukana, niin ei tarvitsisi fyysisesti jättää etupalkkaa aina aluksi odottamaan, mutta toisaalta päästiin etupalkasta eroon kahden onnistuneen suorituksen jälkeen, joten eipä tuota fyysistä etupalkkaa nyt ihan karmeasti tarvinnut käyttää.

Pika siis eilen innostui juoksuliikkeestäni niin paljon, ettei hakeutunut kovilla kierroksilla siivekkeiden väliin yhtään, joten sivuttaisen irtoamisen treenaaminen oli suhteellisen vaikeaa.. :D Putkesta putkeen se kyllä osui, eli siinä se ei lähtenyt kaahottamaan jalkojeni perässä, mutta siivekkeet eivät vielä vedä niin paljon, että ei häiriintyisi.

Tänään kuitenkin haki kolmoshypynkin erittäin mainiosti, joten pääsin palkkaamaan neloshypyltä putken suuntaan. :)Ei kommentteja: