sunnuntai 23. marraskuuta 2014

A:ta radalla

Jäi tosi hyvä mieli tämän päivän treeneistä. Ei tehty mitenkään kovin hyvää rataa tai mielettömiä suorituksia tai ilotulitusta ja mieletöntä vauhdin huumaa. Mutta saatiin treeniä nimenomaan juuri siihen, mihin pitikin. Eli siihen, että A on "vain" yksi este radalla ja rata on paljon kaikkea muutakin kuin vain se perhanan A. :)

Ja kuinka ollakaan, Pika teki A-suoritukset ihan mainiosti! Yksi leiskautus saatiin aikaan, mutta mieluummin leiskautuksia, vauhtia ja raivoa kuin töpölaukkoja. :)

A:n jälkeen olisi pitänyt saada Pikaa käännettyä todella tiukasti kovasta vauhdista. Ja eihän se oikein onnistunut millään. :D Valssi toimi huomattavasti paremmin, mutta sekin olisi pitänyt tehdä vielä voimakkaammin kääntävänä ja kokoavana, koska Pika tuli aika vahvasti jaloille, eikä tiennyt yhtään, mihin rata jatkuu. Mutta ei haittaa! Pääsin kuitenkin näyttämään Pikalle, että A:n jälkeen saattaa tulla jotain sellaista, missä minä yritän räpeltää jotain ohjauksen tyyppistä ja rata jatkuukin jonnekin muualle kuin edessä häämöttävälle hyppy-hyppy-putken suu -suoralle. (Tämä kutsuva hyppysuora putkensuineen varmaan edes osittain selitti sitä, miksei Pika meinannut ollenkaan katsoa ohjausta. Mutta olin kyllä myös auttamattoman epäselvä ohjauksessani.;)

Tälläisiä treenejä lisää! Tämä vahvistaa myös omaa kokemusta siitä, että A on vain yksi este, ei sen kummempaa - eikä mikään suuri mörkö.


Ei kommentteja: