tiistai 4. marraskuuta 2014

uusi päivä, uudet pumpit

Tänään tehtiin viisi toistoa A:lla ja puomi muutamaan kertaan. Kyllä Pika osuu ihan jokaisella suorituksella A:n kontaktille, mutta saisi kyllä mielellään osua 10cm alemmas. Täytyy jatkaa edelleen tutkimuksia sen suhteen, mikä pumpin paikka on se paras. Täytyy ehkä kokeilla heittää palloa eteen palkaksi, sillä Pikan pää on turhan pystyssä viimeisessä laukassa. Saisi kohdentaa liikettä paremmin kohti maata.
Nokin kanssa käytiin tänään ensimmäistä kertaa uudessa Niinulassa. Ihan hyvältä tuntui jaloissa uusi alusta. Ja mukavalta tuntui sekin, että oman treenivuoron jälkeen samassa ryhmässä treenaava henkilö tuli kehumaan, että rytmitän liikettäni hienosti. Ei kylläkään siltä tuntunut tämän päivän treenin jälkeen, sillä rynnistin ihan liian monta kertaa ihan liian pitkälle enkä vain saanut kroppaani jarruttamaan kaikissa niissä kohdissa, joissa olisin halunnut jarruttaa. Mutta useassa kohdassa sain kyllä liikkeeni sovitettua Nokin liikkeen rytmiin oikeinkin mainiosti. Lisäksi pääsin taas kerran nautiskelemaan kauas sivulle irtoavasta Nokista. Paras Noki.

Tietysti tämä tälläinen nautiskelu johti siihen, että olin lopulta aivan käsittämättömän edellä Nokia ja sekosin askelissani. Niinu hehkutti, miten pitkälle pääsin irtoamaan. "Mikset sä tehnyt valssia, kun olisit sen ehtinyt tekemään takanaleikkauksen sijaan?!!!" No. En vain pystynyt enää siinä hetkessä muuttamaan suunnitelmaani. Hipsuttelin pikkuruisilla askelilla eteenpäin ja yritin odotella kaukana takana esteitä suorittavaa Nokia. Perhana. :D Nauroin ääneen, että tuntui ihan tosi koomiselta yrittää töpötellä pikkuaskelilla kohti takanaleikkauskohtaa. Ja varmaan se myös näytti ihan törpöltä.

Nokilla alkaa olla sellaisia taitoja, että ehdin tekemään vaikka minkälaisia taikatemppuja, jos vain ymmärrän hyödyntää Nokin osaamista. Sivulle/eteen irtoaminen ja itsenäiset kepit ovat aivan superloistavia taitoja!

Ei kommentteja: