keskiviikko 19. marraskuuta 2014

kääntymistä ja suoraan menemistä

Käytiin tekemässä kääntymistä ja ETEENETEEN!-käskyä. Pikkarihan sitten lähtikin tosi hienosti irtoamaan eteen ...sen hinnalla, että eihän kääntymisestä meinannut tulla ensin mitään. Mutta sain kuin sainkin lopulta Pikan katsomaan ohjausta. :) Yhden kerran Pika leiskauttaa huipusta yli oikein jättikaarella ja kaksi kertaa ottaa liian lyhyen laukan. Mutta kokonaisuudesta jäi fiilis, että kun pääsin sanomaan pari kertaa "oho.." ja muutamaan kertaan kehumaan oikein tosi kunnolla, kun osuma oli täydellinen, niin ehkä tässä muodostuu käsitystä siitä, mitä halutaan ja mitä ei. :)

Seuraavaksi varmaankin tehdään erilaisia lähestymisiä A:lle ja jatketaan vasemmalta ohjaamisen harjoittelua, sillä se näyttää edelleen paljon vaikeammalta ja kankeammalta kuin oikealta ohjattu A. Ensi kerralla voisi myös ottaa likkuvaa valssia A:n jälkeen. Nyt boksista puuttui koko treenin ajan ylin "rima". Jatketaan tällä ainakin vielä muutamat seuraavat treenit ja kun tehdään tiukempia käännöksiä, palautetaan vielä ylärimakin takaisin.

Lisäksi ensi viikolla täytynee ostaa seuran treeni tai pari ja käydä siellä tekemässä radan osana A:ta. Luottamus onnistumisen suhteen on ainakin tällä hetkellä ihan vahva! :) 

Ei kommentteja: