maanantai 9. maaliskuuta 2015

LAU:n kisoissa ja jee :)

Lau:n sunnuntaisista kisoista ei kauheasti jäänyt jälkipolville kerrottavaa. (Paitsi se, että toivottavasti ne olivat juuri ne kisat, joissa Noki tekee viimeistä kertaa pysäytysA:n. :) Onnistuin sösselöimään kolme hylkäystä. Ensimmäisellä radalla peitin putken suun omalla linjallani, joten Noki otti vieressä olleen putken suun. Ylimääräisen putken lisäksi muita virheitä ei tullut, joten Noki teki nollan ja minä hyllyn. Keskimmäisellä radalla Noki porsastelee ihan huolella puomin alastulon. En olisi yllättynyt, vaikka siitä olisi annettu vitonen, niin härskisti Noki puomilta lähti. Nollalla kuitenkin jatketaan siihen asti (ja sen jälkeen), kun oma rytmi kertoo Nokille, että "MENE TÄYSILLÄ ETEEN!" vaikka oikeasti olisi pitänyt täysillä eteen menemisen sijaan kääntyä sivulla olevaan putkeen.

Kolmannella radalla teen ihan maailmanluokan pahimman mokailun. Puomin alla on putki, joten koiran pitäisi osata tehdä putki-puomi -erottelu. Ja kyllähän Noki sen osaa. Jopa niin hyvin, että se menee putkeen, vaikka pitäisi mennä puomille, koska minä sanon vahingossa "PUT!!" ja kuin hengenhädässä vaihdan mokan jälkeen käskyn "KII KII KIII!!!" -käskyksi. Ei toivoakaan, että saisin Nokia tulemaan pois putkelta, kun sinne on kerran käsketty. Videolta kuulee, miten yleisöstä joku ihmettelee, että "eikö se sanonut... putki..?" No sanoi, hittovie. :D Viimeisen radan ansioiksi on kuitenkin laskettava ihan törkeän hieno pysäytysA ja ihan hiton hyvin toimineet kepit. A:lla irtoan sivuun, mikä ei Nokia häiritse tippaakaan. Se tulee todella kovalla rytinällä (mutta hallitusti) 2o2o-paikalle ja vapautuu vasta käskystä. Kepeille Noki jää nakuttamaan, kun minä jo rataantutustumisessa päätin vedättää niin paljon kuin vain ehdin. Ehdin tehdä keppien jälkeen kaksi persjättöä ennen kuin Noki tavoittaa minut. Maalissa nauratti, kun persjättöjä tehdessä heiluttelin käsiä sinne ja tänne, enkä todellakaan nähnyt, suorittiko Noki hyppyjä tai tuliko se edes ohjaukseen. Tulihan se. Persjättöjen jälkeen olin valssista ihan myöhässä, kun huitoilin persjättöjä niin keskittyneesti. :D

Päivän viimeinen rata, hieno pysäytysA ja itsenäiset kepit


Tänään käytiin tekemässä juoksuA:ta mustavalkoisten kanssa. Nokin osalta olen luopunut boksista, kun ei se sitä näytä kaipaavan yhtään. Ensimmäisenä teen vielä yhden pysäytyksen, kun halusin saada vertailusuorituksen videolle, jotta pääsisin näkemään, miten paljon juoksuA ja pysäytysA oikeasti eroavat seuraavan esteen kohdalla ajallisesti. Ero osoittautuu 0,7 sekunniksi. Pysäytyksen jälkeen seuraava suoritus on höperö hipsuttelu, mutta palkkaan silti, koska haluan saada Nokiin uskoa, että juokseminen on ensimmäisestä suorituksesta alkaen oikein. Jätin kuitenkin hehkuttamatta ja kehumatta sen suuremmin. Seuraavilla suorituksilla parantaa oikeaan askelmäärään ja tekee muutenkin tosi hyvän näköistä työtä. Supermies.Pikan kanssa tehtiin keppejä ja A:ta. Pika kestää loistavasti kepeillä sen, että jään selän taakse, kuten myös se, että layeroin esteitä. Jesjes :) A:lla tehtiin viimeinen toisto ilman länkiä ja hyvin tuo teki ilman niitäkin. Jesjes. :)

Ei kommentteja: