sunnuntai 22. maaliskuuta 2015

projektin päätös

Nokin osalta juoksuA-projekti on nyt saatettu päätökseen. Porvoossa super-Noki teki molemmilla radoilla hyvät osumat - joskin ihan ekalla radalla tuli huipun yli kovemmalla leiskautuksella kuin treeneissä. Oli vissiin vire aika korkealla. ;)

Eka rata hyllyttyi, kun keinun jälkeen olisi pitänyt hypätä seinää päin oleva hyppy. Noki totesi, että "näin seinää päin ei varmastikaan kuulu hypätä" ja kiersi hypyn taakse. Maaliin juostessa ei kyllä haitannut pienintäkään vähää. Oli vain hirmuinen onnen syöksähdys A:n ja puomin suorituksista. Ja aika pian maaliin tulon jälkeen iski tunne, että olen ihan poikki. Kaikki on nyt annettu. JuoksuA on todettu toimivaksi ja on kylmä ja väsyttää. Että nyt olisi se kohta, kun lähdetään kotiin nukkumaan paksun peiton alle päätökseen saadun projektin kunniaksi.


Onneksi kuitenkin jäätiin, vaikka oli aika tyhjä ja kaikkensa antanut olo. Nimittäin tokalta radalta nakutettiin todella hieno nolla. :) Tein A:lle persjätön, ja Noki teki puolestaan oman osuutensa.
Eipä meidän tulos eroa bortsujen seasta mitenkään. Hävittiin Siistille ja Esalle 2,5 sekuntia ja Raisan Bessille alle puoli sekuntia. Täältä tullaan, beeceet, te senkin mustavalkoiset paimenkoirat! HAH! ;)

Pikkarilla puolestaan oli sen verran kovat kierrokset molemmilla päivän radoilla, että epäilin vahvasti sen kykyä jäädä lähtöön. Se karjui ja nousi kertaalleen seisomaankin. Istui sentään alas uudelleen, että pääsin vapauttamaan luvan kanssa radalle. Puomiin pitää ehdottomasti saada lisää vauhtia. Lisäksi pohdittavaksi menee, miten saan eteen irtoamaan lähetetyn Pikkari-miehen irtoamaan eteen sopivan pituisen matkan. :D Nyt nimittäin irtosi ekalla radalla ennen puomia hyllyn verran ja saman verran toisella radalla A:n jälkeen olleesta putkesta. Sikäli ollaan löydetty nyt tasapainoa putkiin, että Pika irtoaa eteen, eikä käänny putkista katsomaan minua - niin kuin se teki siinä vaiheessa, kun aloin vahvistaa putkijarrusta kääntymistä - vaan menee sinne, mihin kuono näyttää, jos minä en muuta ohjeista. Se hakee hienosti kepit putken jälkeen ja irtoaa videolla olevalla radalla kaksi hyppyä eteenpäin keppien jälkeen, vaikka minä jään kauas taakse. Tämä irtoaminen sitten kylläkin aiheuttaa sen, että olen välistävedosta ihan auttamattoman myöhässä, mutta ihan sama. Tärkeintä, että Pikalla on pyrkimys eteenpäin. :)

Jälkimmäinen rata:
Kaiken kaikkiaan päivän starteista jäi ihan superhyvä mieli. Pika meni raivopäänä, suoritti A:t oikein, irtosi putkiin ja eteen. Ja Noki. Sen osaamista ei tarvitse sen enempää edes avata. :)

Ei kommentteja: