perjantai 15. huhtikuuta 2016

70 nenäliinaa

Flunssa. Ties kuinka monetta kertaa tänä talvena. Tiistaina sitkeilin vielä töissä, vaikka jo maanantaina olisi voinut olla kotona sairastamassa. Tavoittelen vuoden työntekijä / ylisuorittaja -mitalia, tiedättehän. Olen aika varma, että sen saa menemällä alle puolikuntoisena tarpeeksi monta kertaa töihin.

Keskiviikosta alkaen on kuitenkin ollut myönnyttävä siihen totuuteen, että eihän työskentelystä vain yksinkertaisesti tule mitään, jos yskä vie äänen ja niistämiseen on kulunut vähän yli kahdessa päivässä 70 nenäliinan paketti. Ammattimaiset sairauslomaseuralaiset ovat olleet näyttämässä ammattimaiseen tapaansa mallia, miten levätään: Aamulenkin jälkeen karviaiset käyvät nukkumaan ja heräävät elämään seuraavan kerran iltapäivällä.

Helpottaa kummasti karviaisten aktivointia, kun sairaana voi istua autoon ja ajaa sen Ojangon kentän laitaan, raahustaa kentän ympäri sen verran, että laumalaiset käyvät tarpeillaan ja sen jälkeen siirtyä ulkokentille heittelemään äänekkäälle porukalle tennispalloa. Toinen vaihtoehto on kävellä 200m Ojangon parkkipaikalta pellon laitaan ja lykätä yhdelle karviaiselle pallo suuhun. Metelin saattelemana pallo vaihtaa omistajaa, eikä lauman ihmisjäsenen tarvitse toimintaan juurikaan osallistua.

Kesälomaan on 1,5 kuukautta. Jospa tämän lukuvuoden sairastelut olisivat nyt tässä. Ainakin allekirjoittaneelle alkaa todellakin riittää.
Ammattimaiset sairauslomaseuralaiset mahtuvat näköjään samalle sohvalle.


Yksi pallo, kolme koiraa, PALJON meteliä.

"HEITÄ JO SE PALLO!"


Ei kommentteja: