lauantai 23. huhtikuuta 2016

ihan hyvä lauantai

Nokin kanssa nakutettiin taas yhteisillä aivoilla flow-nolla. :)
0,90 sekuntia voittajasta - ja voittaja ei todellakaan tehnyt mitään huonoa räpistelynollaa, vaan ainakin omaan silmään kyseinen nolla näytti varsin hienolta suoirtukselta.
Toka rata menikin hösläykseksi heti tokalta esteeltä, kun Noki luki ohjauksen jotenkin totaalipieleen. Että ei se ihan aina kulje Nokinkaan kanssa.. ;)

Pikan kanssa rimpuiltiin läpi samainen rata, mikä Nokinkin kanssa meni mönkään. Pika irtosi putkesta PITKÄLLE, poimi maksityylillä linja valuen ylimääräisen hypyn ja sen sellaista. :D Mutta rata oli kyllä vaikea. Kaksi agirataa sitä vastoin meni ihan sairaaaaaan hienosti! Pika on saanut itseluottamusta ja samalla se on alkanut katsoa myös ohjausta. Ekalla agiradalla en saa Pikaa käännettyä A:n jälkeen kahden hypyn päässä olevaan käännökseen, vaan Pika menee sinne, mihin niin kovin moni muukin koira: kahden hypyn päässä odottavaan hyllyputkeen. Muuten rata etenee sujuvasti ja vaivattomasti. Kolmannella radalla tehdään hitsin hyvää nollaa aina neljänneksi viimeiselle esteelle asti. A:n pysäytyksen jälkeen Pika takertuu jälleen karjumaan jaloilleni, joten se tulee hypystä ohi. Pyörittelen Pikaa hetken ja tehdään hylkäyksen jälkeen rata loppuun. Fiilis on kerrassaan mainio! Radalla oli ihan hirveän monta kohtaa, jotka aikaisemmin olisivat olleet Pikalle ja minulle ihan mahdottomia. Nyt ne sujuivat ihan tosta noin vaan. :)

Ihan hirmu hyvä rata! Ihku Pikkari.

WROOOM! A:n jälkeen kaksi hyppyä peräkkäin suorastaan pakottavat pikkukoiran juoksemaan hyllyputkeen. :D Ei voi mitään, hei!

WROOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOM viimeisen putken jälkeen.


Ja hyvän päivän päätteeksi ihan yllättäen seuran kevätkokouksessa Noki julistetaan I-HAHin vuoden 2015 maksikoiraksi. :O :)
Paras Noki.

Ei kommentteja: