keskiviikko 27. huhtikuuta 2016

uusia leikkikaluja

Eilen pojat bongasivat leikkikalun, joka ei toiminut leikin sääntöjen mukaan. Pahuksen tipu seurasi laumaa pitkin lammen reunoja ja polski melkein iholle kerta toisensa perään. Mitä hittoa sellaiselle lelulle tehdään, joka ei leiki riistaa, vaikka pitäisi?! Noki päätyi haukkumaan hermostuneella "Ei mua pelota senkin tyhmä lintu, ei mua pelota, HUS tyhmä lintu, HUS!!" -äänellä ja Pika yritti päättää, pitäisikö vahtihaukkua vai tehdä jotain muuta, mutta mitä. 


Toinen uusi lelu on namimaatti. PIIP, se sanoo, ja pudottaa luukusta herkkuja. Kyllä. Koirat ovat välineurheilulaji. ;) Mutta ainakin Pikkarin fokus on tosi hienosti eteenpäin! :)


5 kommenttia:

Jaana kirjoitti...

Minulla on tuollainen laite. Mitä laitat sinne sisään? Pikkunappuloita tulee ihan hirveästi ja pitäsii olla pyöreämpiä herkkuja. Vai ihanko ruokanappulalla pelaat?
kyselee Jaana

emilia kainulainen kirjoitti...

Mustimirrilässä myydään jotain sellaista uutta puolikuivaa ruokanappulaa, joka oli just hyvän kokoista. Ovat kulmikkaita, mutta ei se näytä haittaavan, 1-2 nappulaa tuuppasee kerralla tulemaan.

Jaana kirjoitti...

Muistatko nimen?

emilia kainulainen kirjoitti...

Näköjään on Alpha Spirit -nimistä ruokaa. :) Ostin sekä namitikkumuodossa olevia, joita sitten palastelen, että valmiiksi pilkottuja. Kumpikin toimii.

Jaana kirjoitti...

Kiitos. Voisin kokeilla pikkusheltin kontakteihin, kun meinaa tulla saman tien pois.