maanantai 9. elokuuta 2010

nokista tulee pimpelipom

Huomenna mennään Nokin kanssa vähän moikkaamaan lääkärisetää tai -tätiä Sopulitien eläinlääkäriasemalle. Noki nukkuu tunnin verran ja sitten saan sen tuoda kotiin heräilemään. Ja sen jälkeen mulla onkin täällä Kola tosimiehen roolissa ja Noki pimpelipom-poika ilman miehisiä vastuualueita.

Eli nips naps ja veks.

8 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Moi Emppu

Saako kysellä mistä tällainen päätös?

Eveliina

emilia kainulainen kirjoitti...

Noh.. Nokia ei tulla käyttämään jalostukseen ja kun se on pimpelipom, niin ehkä pojille ei jatkossakaan tule pulmia yhteiselon suhteen. Lisäksi uroksilla eturauhasvaivat etenkin vanhemmiten on kai tosi yleisiä. Ja tietty yksi ajatus on myös se, ettei Nokilla jatkossakaan tule pulmia muiden urosten kanssa.

Anonyymi kirjoitti...

Mulla oli Roopen kanssa samanlaiset ajatukset. Kun koirasta tulee eunukki, siltä minimoituu vanhuusiän sairaudet sekä sen kanssa on helpompi viettää sosiaalista elämää. Erona meidän syille on se, että sä haluat Nokin ja Kolan viettävän onnellista elämää, mutta minä en halunnut Rosan ja Roopen tekevän pentuja ;).

Kati

Minna kirjoitti...

Jätätkö Kolalle killuttimet?

emilia kainulainen kirjoitti...

Minna, toistaiseksi kyllä. Mutta kunhan rahatilanne antaa myöten, niin ensin testataan kastraatiopiikkiä ja jos se osoittautuu sopivaksi, niin sit nips naps Kolallekin. Kolalla asia etenee näin (jotakuta kuitenkin kiinnostaa, miksei Kolalta vaan lähde killuttimet noin vaan niin kuin Nokilta), koska Kolan luonne on sen verran haastava, etten halua siitä milliäkään haastavampaa, joten kajoan sen hormoneihin ensin ratkaisulla, joka on mahdollista perua.

Taru ja pojat kirjoitti...

Tsemppiä Nokille huomiseen operaatioon!

Minna kirjoitti...

Millaisia luonteenmuutoksia olisi odotettavissa. Kyselen, koska ollaan välillä puhuttu meidän koiran kastroinnista.

emilia kainulainen kirjoitti...

Minna, en yhtään tiedä. Siis tämä mun päätökseni ei perustu minkään valtakunnan tutkimustietoon vaan ainoastaan omaan pohdintaan. Eli koska kastraatio saattaa jollain tavalla muuttaa koiran luonnetta tai ehkä ainakin korostaa luonteen jotain piirteitä (näin olen antanut itseni ymmärtää), haluan ensin väliaikaisella puuttumisella nähdä, miten Kolan kohdalla käy.