lauantai 18. syyskuuta 2010

Kompun pompulat

Kola on pitänyt pönttöä päässään paljon, sillä se on selkeästi paljon Nokia tietoisempi, että jotain on nipsaistu jalkojen välistä pois. :D Noki ei ehkä ollut ehtinyt niin kiintyä palleroihinsa.

Pussukat olivat turvoksissa pari päivää, mutta nyt takajalkojen väliä koristavat tyhjät ryppyiset nahkasäkit. :D Jos pussukat eivät ota kadotakseen, joudun ehkä yleisen soveliaisuuden vuoksi viemään Kolan kauneuskirurgin puheille. ;)
Tänään pönttöä ei ole enää tarvinnut onneksi juuri lainkaan.

2 kommenttia:

Partasen emäntä kirjoitti...

Et ajatellut Kolalle sellaisia proteesipalleroita täyttämään pussukoita? Ettei Tosimiehen ego kärsi kulkusten kilinän puutteesta. ;)

Meillä kävi päinvastoin: alkuun oli tyhjä ryppyinen nahkapussi, joka alkoi täyttyä viikonlopun aikana. Eilen illalla Partis oli jo hyvin kivulias ja levoton (ja sehän ei hevin näytä kipua!), joten käväistiin tänään lekurissa. Turvotus oli kuitenkin kuulemma normaalin rajoissa, joten kipulääkettä vain vielä muutama päivä... nämä Tosimiehet taitavat todella olla tietoisempia varusteistaan kuin pikkupojat. ;)

Lisäksi Tosimiehen herkkä hipiä ei kestänyt sheivausta, minkä seurauksena sillä on nyt kolikon kokoinen alue vereslihalla, ja sekin tietysti kiusaa. :/

emilia kainulainen kirjoitti...

Joo! Proteesipallerot ois aika tyylikkäät! Voisin keskustella asianomaisen kanssa, jos hän haluaisi vaikka C-kupin pallerot tai jos vaikka ryhdyttäisiin villeiksi ja otettaisiin DD-kupit!

Aiheutettaisiin sopivasti hämmennystä kiiltävillä vaaleanpunaisilla jarruvalopalleroilla.. 8)

Kola oli nyt ensimmäisen yön ilman pönttöä ja aamulla ainakaan ei näyttänyt siltä, että Komppu olisi hoidellut pompuloitaan ylenmäärin.