keskiviikko 29. syyskuuta 2010

noki, tuo pieni liituri

Noki on kyllä mitä mainioin agiliituri. :) :) :)

Kola ei päässyt vielä tänäänkään treeneihin, kun nilkutti etujalkaansa. Niinpä Iikku tuli treenipojaksi ja melkoisen hyvä treenipoika se onkin. Tehtiin radanpätkää, jossa minä sekoilin ihan erityisen huolella. Iikku meni oikein taitavasti, vaikka se ei vielä osaakaan kovin hyvin irrota minusta - siis radalla. Eteen lähettämisessä targetin avulla sitä vastoin Iiikkuseni on erittäin erittäin taitava!

Namialustan voi viedä yhdessä Iikun kanssa eikä Iikkua tarvitse yleensä edes kieltää koskemasta alustalle pistettävään namiin, sillä Iikku kyllä tietää jutun juonikuvion tarkasti. Se ei yritä ottaa namialustan namia, kun se siihen laitetaan, vaan melkein dum-di-dumia hyräillen se pompahtelee kanssani targetilta pois. Sitten se ehkä karjahtaa muutaman intohaukun ja istuu sivulleni odottamaan lupaa. Ja kun lupa tulee, se sinkoaa suoraan targetille täysillä. :D Ihana otus.

Tehtiin tänään Nokin kanssa myös keinua. Se on meille vielä ihan mystinen laitos. Mutta hyvin Noki kesti keinun heiluttelun ja seisoi ahmimassa kinkkua, vaikka Annina liikutteli keinua Nokin jalkojen alla.

Nokin kanssa on mahtavan hauskaa treenata, sillä se ei kiihdy liikaa vaan sopivasti. Se rakastaa yhdessä tekemistä ja agilityä, mutta sen rakkaus ei ole ryppyotsaisen lähes hysteeristä kolamaista rakkautta vaan sellaista hyväntuulista "hihi-dum-di-dum-pumptsi-pum" -rakkautta. :)

Toivottavasti ensi viikolla Kolakin pääsee jakamaan ryppyotsaista agilityrakkauttaan kentälle. ;)

Ei kommentteja: