keskiviikko 8. helmikuuta 2012

aurinko 8)

Ei sitä voi kukaan enää kieltää. Kevät tulee, vaikka mitä tekisitte! Hähää!

Tossut tarvitsee silti, sillä pikkuherra Hipsuvarvas on varsinkin oikea herkkäkoipi. Kola taas kyllä kulkisi ilman tossujakin ehkä, mutta se on sellainen hienohelma, että sen elämä menee hetkessä ihan piloille, jos varpaisiin tai sääriin tai häntään tai kuonoon tarttuu ällöttäviä lumipalleroita. Ei voi kävellä, jos pallerot riivaa mielenterveyttä.

Muutama poiminto keväänenteilylenkiltä löytyy täältä.

3 kommenttia:

Minna kirjoitti...

Mitkä tossut nuo ovat? Näyttävät pysyvän hyvin vauhdissa mukana. :D

Mä niin voin nähdä meillä Rinon reaktion kun sille laittaa tossut. Se kun mököttää valjaistakin. Totti todennäköisesti ottaa sen stoalaisesti.

Erjuska kirjoitti...

Ihania kuvia ja kivat tossukat. Tossut näyttävät pysyvän hyvin jalassa. Olsinpa tuollaiset tossukat löytänyt edesmenneelle koiruudelleni. Meillä oli käytössä lasten liukuestesukat - niitä sitten etsittiin lumihangesta ja ties vaikka mistä : )

emilia kainulainen kirjoitti...

http://dulcemar.nettisivu.org/koirille-tassukoita/ Tuolta tilasin Maaritilta tassukat ja ne oli vuorokaudessa koirilla käytössä. ;) Nopea toimitus ja tähän asti ainakin nuo on pysyneet ihan mielettömän hyvin jaloissa. Kotona ne ehkä vähän häiritsee poikia, kun puen ne päälle, mutta heti kun päästään ulos, tossut unohtuu. :)