torstai 30. toukokuuta 2013

Pikachu uurastaa

Pika Pallero pääsi tänään viikon tauon jälkeen Niinulaan treenailemaan. Päivän teemana olivat putkikulmat, pituuden alkeet ja takanaleikkaus.

Putkikulmat olivat tuttua juttua ja ne sujuivatkin ihan kaikilla kokeilluilla tavoilla ilman ainoaakaan pulmaa. Pika irtoaa putkeen kaukaa ja täysin nollakulmasta molemmilta puolilta ohjattuna.

Pituutta ei oltu koskaan vielä testattu, mutta eipä siinäkään ollut mitään erikoista. Pika loikkasi pituuden palan yli eikä harkinnut sen päälle astumista.

Takanaleikkaus oli myös täysin uusi tuttavuus. Tehtiin ensin yhdellä hypyllä niin, että Niinu auttoi lelua heiluttamalla keskittymisen oikeaan suuntaan. Lähti sujumaan hienosti. :) Pikaa ei häirinnyt minun liikkeeni yhtään, vaan se keskittyi omaan tehtäväänsä - eli riman ylittämiseen - ensiluokkaisen hienosti. Ainoastaan ensimmäisellä yrityksellä Pika lähti kaartamaan siivekkeen ohi suoraan palkalle. Kun Niinu nosti palkan pois Pikan ulottuvista, tuo älykäs pikkumies totesi, että "jaa se juttu mitä piti tehdä ei ollutkaan tää, joten tarjotaan arvon neideille jotain muuta" ja yritti asetella takakäpälänsä 20cm korkeudessa olevan riman päälle 2o2o-paikoille. :D Pellehermanni.

Takanaleikkaustreenit menevät kotitehtävien listalle.

Tehtiin lopuksi Pikan kanssa kahdestaan vielä muutamat kontaktitreenit ja sen jälkeen pentu pentunen näytti sen verran läkähtyneeltä, että Indin kanssa suoritettuun loppujäähdyttelyyn eivät aivot tainneet päästä lainkaan mukaan. Pennut vetivät kuin heikkomieliset pitkin niittyä. Välillä kärjessä juoksi Pika ja perässä tuli turhautumistaan karjuva Indi - välillä edellä meni Indi ja perässä tuli äänekkäästi protestoiva Pika. Hetken kuluttua mukaan saapui myös Ralli Perronen, joten kolmen pennun voimin rutistettiin viimeisetkin energiahippuset Niinulan niityille.

Kyllä nyt kelpaa nukkua.

Ei kommentteja: