keskiviikko 1. toukokuuta 2013

yllättävää

Tänään seuran epävirallisissa talvikauden kaatajaisissa oli putkiralli, jossa kolmen putken hässäkässä juoksenneltiin mikä kintuista päästiin. Lähdin kisaan katsomaan, miten paljon Kola voittaa Nokin nopeudessa. (Keppiskabassa oli jo todettu, että Kola häviää kepeillä Nokille reilut puoli sekuntia.)

Ja kun palkinnot jaettiin ja ihanaisen saksanseisoja-Moskun jälkeen hopeapallille kutsuttiinkin Noki, olin varma, että palkintojenjakajalla oli tapahtunut joku virhe. Kävin sitten vielä palkintojen jakamisen jälkeen katsomassa tuloslistaa ja totta se vaan sen paperin mukaan ainakin oli: Nokin aika oli 12.32 ja Kolan 12.68. Kola taisi tulla sijalle neljä. Kola kylläkin valitsi viimeisellä putkella (vapaavalintainen U-putki) pään, joka oli kauempana maalihypystä, joten Kolalle tuli juostavaa kaarratuksen kera ehkä 6 metriä enemmän kuin Nokille. Mutta olisin silti voinut vaikka vannoa, että Kola voittaa vähintäänkin puolella sekunnilla Nokin.

Harmillista, ettei putkiralli tullut videolle, sillä olisin halunnut nähdä, kumpi oli johdossa ennen maalihypylle kääntymistä.

Mahtavan mainiota oli huomata, että kun karjuin putkeenputkeen, niin kumpikaan isoista ei kääntynyt katsomaan minua, vaan painelivat sinne mihin kuono osoitti. Useissa nopeissakin suorituksissa aikaa kului huomattavan paljon siihen, kun koira kääntyi suoran putken jälkeen katsomaan ohjaajaa. Noki ja Kola eivät todellakaan vaivautuneet katsomaan minua, vaan painelivat täysillä eteenpäin kohti seuraavaa putkensuuta. :D

Hauska vappu, mainiota seuraa, hyvää simaa ja munkkia, loistava sää! :)

Lopuksi video, jossa iloitaan Nokin hopeasijalla ansaitusta lelusta:

Ei kommentteja: