lauantai 12. lokakuuta 2013

Vauhtia etsimässä ja vauhtia muuten vaan

Pika on tehnyt kokonaista puomia muutamia kertoa. Ilmeisesti korkeus ja kapeus tuo oman jännityksensä, koska Pikan eteneminen on ihan turhan hillittyä puomilla. Niinpä ollaan nyt tehty puomia ainoastaan niin, että edessä on odottamassa palkka. Ja tähän tarvitaan tietenkin etupalkan vahtija, koska muuten herra ahmatti kyllä menee jossain kohtaa luvatta palkalle.

Tea sattui olemaan juuri matkalla Ojankoon, kun haeskelin treeniseuraa, joten päästiin Pikan kanssa hiomaan puomin suorittamista. Videolle tallentuivat ne suoritukset, kun jäin Pikan selän taakse. Ohijuoksusuorituksissa Pika irtosi ilman vapautuskäskyä liikkeestäni pari kertaa, mutta saatiin kyllä onnistuneitakin suorituksia. :) Vauhtia tarvitaan kuitenkin ehdottomasti vielä lisää. Onneksi vauhti kyllä kasvoikin ensimmäisiin suorituksiin verrattuna joka kerta. :)

Puomitreenin lisäksi tehtiin Pikan kanssa vauhdin hurmaa -treeniä. Rannikon treeneissä tehdään paljon kääntymisiä ja ohjausteknisiä asioita. Siitä syystä haluan omatoimitreeneissä tehdä myös paljon helppoa etenevää juoksemista, ettei lajin tämä puoli pääse unohduksiin.




Ei kommentteja: