torstai 23. tammikuuta 2014

pikachun treenit

Timon treeneissä Pikachu pisteli taas ihan pokemonina! Wroom. :) Yhdessä tekeminen alkaa tosiaankin luistaa kerta kerralta paremmin - tosin tänäänkin Timo hoki hokemasta päästyään, että "ÄLÄ JÄÄ VARMISTELEMAAN MENE JO!" ja "TEET VARMISTELEMATTA JA JOS SE EI OSAA NIIN OPETETAAN MENE JO!" Parit kohdat onnistuinkin lopulta tekemään varmistelematta. Jes! Erityisesti niisto sujui ihan tosi nätisti, vaikka lähdin liikkeelle ihan yhtä hyvissä ajoin kuin vaikka Nokin kanssa. :) Ja sainpa jopa kehuja yhdetä valssistakin! Pieniä on nämä ilot. ;)

Sain kritiikkiä myös siitä, että "Sä otat N Ä I N pieniä askeleita! Siis sun PISIMMÄT askeleet on T Ä N pitusia! (..Timo hiihtää miniaskelilla pitkin mattoa..) Mitä sä sipsutat?!! JUOKSE!"
"No, mä vähän niin kuin jäin varmistelemaan sitä taaksetyöntöä ja sitten jäin vähän epäröimään sitä valssiakin, niin sitten meni vähän askelet sekaisin..."
"UUDESTAAN!" 
Ja hetkeä myöhemmin Maijalle ja Maijulle: "Laskekaa ton valssin askelet! Onko KOLME?! ONKO? Ei pysty laskemaan kun on niin monta askelta ja ne otetaan niin nopeesti!"
..No siinä sipsutusvalssissa nyt vaan oli aika monta aika lyhyttä askelta! :D

Mutta saatiin me kehujakin. Kuulemma tehtiin koko porukka yksi radan kohta paremmin kuin Timon ryhmät keskimäärin!

Pikan kanssa tekeminen tuntuu siis nykyään jo ihan agilityltä. Vielä kun saadaan kontaktit pakettiin, niin mullahan alkaa olla käsissäni agilitykoira! :)

Ei kommentteja: