sunnuntai 14. syyskuuta 2014

juoksuA:ta pitkästä aikaa

Muutamaan lähiviikkoon on osunut kaikkea sellaista, ettei olla päästy Pikan kanssa tekemään juoksuA-treeniä ollenkaan. Ja sehän alkoi sitten viime kisoissa jo näkyä. Pikan toistomäärät A:lla ovat kuitenkin vielä niin vähäisiä, ettei takuulla ole ehtinyt muotoutua pysyvää rutiinia A:n suorittamiseen. Ja kääntyminen... No sehän tuli ihan uutena juttuna kisaradalla. Tyhmä juttu.

Onneksi tänään oli sopiva sauma mennä Ojankoon tekemään muutamat toistot. Suunnitelmana on nyt pari seuraavaa viikkoa käydä vaikka joka ikinen päivä tekemässä 5-6 toistoa juoksuA:lla. Saadaan vähän rutiinia yhdessä tekemiselle, kääntymiselle, jne.

Tämän päivän treenin alussa näkee, että suoritus on päin honkia. Pika tulee komealla leiskautuksella huipun yli eikä edes yritä ottaa toista laukkaa vaan sinkoutuu tukka pystyssä kontaktin yli. Toisella vedolla on jo vähän yritystä, mutta boksi kolahtaa, enkä sellaisesta halua palkata. Kaksi suoritusta ilman palkkaa saa Pikan ilmiselvästi keskittymään ja yrittämään kunnolla. Seuraava on hyvä. Ja sitten taas boksin kolautus ja palkatta jääminen. ..ja sitten alkaa sujua. :) Loput toistot ovat rentoja ja hyviä, vaikka osalla käännän reilusti sivuun ja osalla mennään suoraan.

Jes, tätä lisää! :)Jäähdyttelylenkillä Noki ottaa KAIKEN ilon irti siitä faktasta, että vaikka se ei päässyt treenaamaan yhtään pienintäkään juttua (e p i s t ä ! ! ) niin se saa kuitenkin kunnian toimia pallopoikana.

IT'S ALL MINE! NYAHAHHAHA!

ò_ó  ja   ó_ò  ...eli "NAAMAANI ETTE TRIMMAA!" -mies ja "Anteeksi, kun olen niin kaunis" -poika


Ei kommentteja: